ΔΗΜΑΡ: Να μη συζητηθούν όλα τα μέτρα σε ένα άρθρο

Για τη στάση της ΔΗΜΑΡ όσον αφορά τα εργασιακά, την παραμονή της στην κυβέρνηση, την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και το ενδεχόμενο νέας σύσκεψης των κυβερνητικών εταίρων μίλησε ο Σπύρος Λυκούδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή των Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλου.
Σχετικά με τη στάση που κρατάει η ΔΗΜΑΡ στα εργασιακά, ξεκαθάρισε ότι «θέλουμε να πετύχει η κυβέρνηση και η προσπάθειά της» σημειώνοντας πως «εμείς ως ΔΗΜΑΡ

ζητάμε να μη συζητηθούν όλα τα μέτρα σε ένα άρθρο, αλλά να επιμεριστούν».
Αναφερόμενος στο θέμα της παραμονής του κόμματος στην κυβέρνηση επεσήμανε ότι «δεν είμαστε μια παράλογη Αριστερά», προσθέτοντας ότι «την τελευταία στιγμή, όμως, οι δυσμενείς όροι γίνονται δυσμενέστεροι. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η στάση μας απέναντι στο ζήτημα. Επιμένουμε στην ανάγκη να πετύχει η προσπάθεια εθνικής ανάγκης, θέλουμε να πετύχει η κυβέρνηση, την στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, θέλουμε να ανοίξει ένας δρόμος.
Υπάρχουν στα εργασιακά θέματα κάποια όρια που συγκρούονται με το αξιακό μας φορτίο, με την παράδοσή μας και με την κοινωνική μας στάση. Κι αυτό θέλουμε να γίνει κατανοητό».
Ο κ. Λυκούδης μίλησε και για την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ για την οποία είπε ότι «με την εξαίρεση δύο-τριών βουλευτών με απολύτως σεβαστές τις επιφυλάξεις τους, είναι μια γροθιά».
Παράλληλα, ερωτώμενος για τον ειδικό λογαριασμό, σημείωσε ότι «σύμφωνα με την πληροφόρησή μου, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα