Δήλωση-Σοκ γιατρού στο «Π»:«Προσπάθησε να γδάρει το παιδί ο ανιματέρ!»

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

“Είστε σε λάθος δρόμο οι δημοσιογράφοι. Μην αναφέρεστε στο αν είναι οροθετικός ο μικρός η όχι γιατί άθελά σας θα δώσετε αφορμές για κακή υπεράσπιση στον παρ ολίγον δολοφόνο του. Επικεντρωθείτε, ερευνήστε πως και γιατί επιτέθηκε στο παιδί γιατί αυτά που λέει είναι ψέμματα. Είδα τα παιδί χτυπημένο και έπαθα σοκ για την υπόλοιπη ζωή μου».

Αυτά τα δραματικά μας μετέφερε γιατρός του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Κρήτης.

«Δηλαδή τι είδατε

και γιατί μας τα λέτε;»

-«Είδα ένα παιδί το οποίο έμοιαζε σαν κάποιος να προσπαθούσε να το γδάρει. Οι μαχαιριές δεν ήταν μαχαιριές συνηθισμένες. Ήταν μαχαιριές κάποιου σαδιστή που προσπαθούσε να σύρει το μαχαίρι λίγο μέσα και παράλληλα με το δέρμα. Ευτυχώς δεν διέθετε σταθερότητα ο δράστης από ό,τι φαίνεται και γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ερευνηθεί αν και υπό την επήρεια τίνων ουσιών η άλλων ήταν. Δεν έμοιαζε καθόλου επίθεση τύχης και θυμού».

Ο γιατρός μας μετέφερε ότι αν δεν υπήρχε κινητοποίηση ή αν οι καιρικές συνθήκες ήταν διαφορετικές το παιδί θα είχε μαρτυρικό θάνατο και δεν θα προλάβαινε να φτάσει στο νοσοκομείο.

Πρόσθεσε ότι αμέσως έγινε αντιληπτό το βάθος των τραυμάτων καθώς το παιδί δεν μπορούσε να κινήσει τα πόδια του και αυτό το ψιθύρισε αμέσως στους γιατρούς.

Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι γίνονται αναλυτικές εξετάσεις των τραυμάτων του παιδιού, εξετάσεις αίματος και άλλες επιστημονικής φύσης στο δράστη και θα υπάρξει πόρισμα της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα