Δήλωση Ν.Νικολόπουλου για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Το Παρασκήνιο»

Οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου Γιάννη Βασιλακόπουλου από την εφημερίδα «Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» για τις διαδρομές του χρήματος στη ΓΕΝΟΠ –ΔΕΗ επιτάσσουν άμεσες απαντήσεις.

Κι επειδή το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα Ελλάδος γεννήθηκε μέσα από την κοινωνία, για να μάχεται με όσα ως σήμερα την ταλάνιζαν δεν θα πάψει να ζητά απαντήσεις από την ΓΕΝΟΠ μέσω της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), όλους όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από οποιαδήποτε

κρατική επιχορήγηση και που οι πολίτες «χρυσοπληρώνουν».

Ήρθαμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στο φως του Πυρσού της Ελπίδας κι όχι για να χαϊδέψουμε αυτιά βολεμένων. Απαιτούμε απαντήσεις και για αυτό από την εποχή της Κυβέρνησης Σημίτη, Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου σταθερά ανέδειξα με ερωτήσεις μου στην Βουλή όλα αυτά τα περίεργα και σκανδαλώδη μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Εάν η Κυβέρνηση θέλει να προσφέρει μία μεγάλη προσφορά στον τόπο, το μόνο που έχει να κάνει είναι με αποφασιστικότητα και μεταρρυθμιστική τόλμη, να περιορίσει τα προνόμια των συντεχνιών που έχουν «καπελώσει» την κοινωνία και της στερούν το «οξυγόνο».

Είτε το θέλουμε είτε όχι το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Ποια Ελλάδα θέλουμε την «παλιά των συντεχνιών» ή την «νέα της δημιουργίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα