Διχασμένοι οι αγρότες έπειτα από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης – Ο Κουτσούμπας στο μπλόκο της Νίκαιας

Σε δύο διαφορετικές γραμμές φαίνεται πως είναι διαχωρισμένοι οι αγρότες στα μπλόκα, έπειτα από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, στη Νίκαια οι αγρότες υπό τον Β. Μπούτα χαρακτηρίζουν «κοροϊδία και στάχτη στα μάτια τις ανακοινώσεις». Τονίζουν μάλιστα ότι τα μέτρα είναι ίδια με τα προηγούμενα.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Παπακωνσταντίνου της Πρωτοβουλίας των Αγροτών δηλώνει: «Δεν τα απορρίπτουμε πριν τα δούμε αναλυτικά. Σίγουρα πάντως οι βελτιώσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση γύρω από την τήρηση

των λογιστικών βιβλίων αποτελούν επιτυχία των διεκδικήσεων μας».

Οι αγρότες εξακολουθούν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις συναντήσεις που έχουν ζητήσει με τον υπουργό Οικονομικών και τους αρχηγούς των κομμάτων ενώ, ιδιαίτερη σημασία αποδίδουν στην πρόσκληση που έχουν απευθύνει προς πολίτες και μαζικούς φορείς ώστε την Κυριακή να προσέλθουν στον κόμβο Νίκαιας προκειμένου να πραγματοποιηθεί παλλαϊκό συλλαλητήριο.

Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Παρασκευής το μπλόκο της Νίκαιας θα επισκεφθεί ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ για το Σάββατο, έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι των λοιπών μπλόκων ανά την Ελλάδα-που όπως λένε οι αγρότες ξεπερνούν πλέον τα 30- να συμμετάσχουν σε πανελλαδική σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας για καλύτερο συντονισμό του αγώνα.

The post Διχασμένοι οι αγρότες έπειτα από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης – Ο Κουτσούμπας στο μπλόκο της Νίκαιας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα