Διάβαζε «ευχές» και ταυτόχρονα… άδειαζε το σπίτι!


Την πίστη μιας ηλικιωμένης γυναίκας εκμεταλλεύτηκε μια 55χρονη τσιγγάνα, για να της αρπάξει ό,τι είχε και δεν είχε την ώρα που υποτίθεται ότι της διάβαζε… ευχές για να ξορκίσει το κακό από το σπίτι της στη Σύρο! Η βιασύνη της να τραπεί σε φυγή, όμως, την πρόδωσε!

Η 55χρονη απατεώνισσα επισκέφτηκε την ανυποψίαστη 79χρονη μέρα- μεσημέρι στο σπίτι της στην Ερμούπολη και την έπεισε ότι κάποιοι την είχαν ματιάσει! Προσφέρθηκε, μάλιστα, να διαβάσει ευχές σε όλα τα δωμάτια για να διώξει το «κακό μάτι». Όση ώρα έμενε μόνη σε κάθε δωμάτιο, ψαχούλευε τα προσωπικά αντικείμενα της ηλικιωμένης

και κατάφερε να αρπάξει 500 ευρώ και ένα χρυσό σταυρό!

Η 79χρονη υποψιάστηκε ότι κάτι ύποπτο είχε συμβεί, όταν η τσιγγάνα διέκοψε βιαστικά το… ευχολόγιο και τράπηκε σε φυγή! Ψάχνοντας τα πράγματά της, διαπίστωσε την κλοπή και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Άνδρες της Ασφαλείας Ερμούπολης ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν την 55χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν τα χρήματα και ο σταυρός και επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου που της άσκησε δίωξη για απάτη και κλοπή, της όρισε τακτική δικάσιμο και την άφησε ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα