Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης

Κριός Η ζωή μέσα στο σπίτι είναι σήμερα πιο σημαντική απ’ οτιδήποτε γίνεται έξω από αυτό. Δώστε έμφαση στις ενδοοικογενειακές σχέσεις και στα πρακτικά θέματα της συμβίωσης. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται τώρα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως σας συμφέρει να ανοιχτείτε σε κατευθύνσεις που δεν γνωρίζετε καλά. Τα πάντα με μέτρο.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Εντάσεις στα ερωτικά σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση. Μην καταπιείτε τίποτα αμάσητο, διευθετήστε

τώρα ό, τι σας μοιάζει προβληματικό, για να μην τρέχετε αργότερα. Οι Κριοί έχουν πολλά ράμματα για τη γούνα σας, γι’ αυτό καλύτερα να μην τους προκαλέσετε. Προσπαθήστε να τους φέρετε στο δικό σας στρατόπεδο.

Δίδυμος Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν ξέρετε αν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Σήμερα, Δίδυμοι, πρέπει να ακούσετε περισσότερο και να μιλήσετε λιγότερο, αν θέλετε να βγείτε αλώβητοι. Σταθερά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Τολμήστε κάτι καινούργιο χωρίς τον φόβο της αποτυχίας – οι αντοχές και οι δυνάμεις σας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό, τι νομίζετε.

Καρκίνος Η Αφροδίτη προκαλεί διάφορες μεταπτώσεις στη διάθεσή σας, πράγμα που θα γίνει από νωρίς εμφανές στους γύρω σας. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε τα προσωπικά από τα επαγγελματικά σας, με όποιον τρόπο μπορείτε. Φερθείτε διπλωματικά στους ιεραρχικά ανώτερους, γιατί η γνώμη τους για εσάς θα επηρεάσει άμεσα την εξέλιξή σας.

Λέων Η προσοχή σας στρέφεται τώρα στις νέες γνωριμίες, που δεν θυμίζουν σε τίποτα ό, τι ζήσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από άγουρες καταστάσεις – διανύετε μία προπαρασκευαστική φάση. Οι Τοξότες και οι Ιχθύες είναι οι μόνοι που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά, ακούστε τις συμβουλές τους.

Παρθένος Καιρός να βάλετε τα πράγματα κάτω και να σχεδιάσετε την επόμενη επαγγελματική σας κίνηση με κάθε λεπτομέρεια. Αρκετά αφεθήκατε στην τύχη και στις διαθέσεις των άλλων – τώρα όλα εξαρτώνται απ’ τη δική σας οργάνωση. Έντονος ο ανταγωνισμός στα ερωτικά, γεγονός, όμως, που σας κινητοποιεί να διεκδικήσετε περισσότερα. Μην αρκεστείτε σε κάτι στοιχειώδες.

Ζυγός Ο Άρης οξύνει τη διαίσθησή σας, επιτρέποντάς σας να διακρίνετε τις προθέσεις μερικών ύποπτων προσώπων, προτού αυτές εκδηλωθούν. Αξιοποιήστε το προτέρημά σας κυρίως στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων. Προσοχή στους διαπληκτισμούς που συμβαίνουν στον χώρο εργασίας. Μην αφήσετε να φανεί ότι εσείς είστε οι κακοί της υπόθεσης.

Σκορπιός Κρατήστε τις αποστάσεις σας από έναν παλιό εραστή που κάνει κινήσεις για να μπει ξανά στη ζωή σας. Δεν υπάρχει λόγος να μπλεχτείτε εκ νέου σε μία ιστορία που έληξε κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Οι σχέσεις σας με άτομα μικρότερης ηλικίας (κυρίως παιδιά) θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση της ψυχολογίας σας.

Τοξότης Κάποιες φορές η σιωπή είναι πολύ προτιμότερη από οποιαδήποτε κουβέντα. Μη βιαστείτε να ξεστομίσετε βαρύγδουπες λέξεις σήμερα (ειδικά σε ένα άτομο με το οποίο σχετίζεστε ερωτικά), γιατί θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας. Επιτέλους τα πρακτικά εμπόδια φεύγουν απ’ τη μέση και μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας ανεμπόδιστοι.

Αιγόκερως Μην αναβάλλετε άλλο μία συνάντηση που ξέρετε εδώ και καιρό πως πρέπει οπωσδήποτε να γίνει. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή επίδραση του Δία για να εμπλουτίσετε την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας επαφές. Οι σχέσεις σας με τους Υδροχόους περνούν από σαράντα κύματα. Ό, τι κι αν κάνετε, προσπαθήστε να μην τους εξοργίσετε επίτηδες.

Υδροχόος Η καχυποψία σας απειλεί να δηλητηριάσει τις πιο σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό σήμερα θα πρέπει να την περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά στο πεδίο των ερωτικών. Μία νέα επαγγελματική πρόταση σας χτυπάει την πόρτα, αλλά καλύτερα να μη βιαστείτε να απαντήσετε, ακόμα κι αν έχετε ήδη αποφασίσει.

Ιχθύς Εντάσεις και καυγάδες αναμένονται σήμερα στον εργασιακό χώρο, που σχετίζονται περισσότερο με την έλλειψη επικοινωνίας. Κάντε το πρώτο βήμα για να διευθετήσετε την κατάσταση, χωρίς όμως να υποτιμήσετε τις ανάγκες σας. Πρόοδος στα ερωτικά. Επιτέλους το κρυφτό σταματάει και οι προθέσεις της κάθε πλευράς διαγράφονται ξεκάθαρα. Μην δειλιάσετε τώρα – βρίσκεστε σε ελπιδοφόρο σημείο.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα