Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Τετάρτη

Κριός Η σεξουαλική σας υπερδιέγερση θα σας οδηγήσει σε σφάλματα σήμερα, τα οποία, όμως, μπορείτε να διορθώσετε, αν φερθείτε έξυπνα και ακομπλεξάριστα. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Ηρεμία επικρατεί στα επαγγελματικά σας. Μην αφήσετε την απαισιοδοξία σας να σας κρατήσει μακριά από την κατάκτηση ενός φιλόδοξου στόχου.

Ταύρος Η περίεργη συμπεριφορά ενός κοντινού σας προσώπου σας βάζει σε υποψίες. Όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά, Ταύροι. Ερευνήστε πολύ προσεκτικά ένα νεφελώδες ζήτημα που σας αφορά άμεσα. Ο Δίας επαναφέρει την ομαλότητα

στις επαγγελματικές σας σχέσεις, βοηθώντας σας έτσι να φτιάξετε το πρόγραμμά σας από την αρχή.

Δίδυμος Απομακρυνθείτε απ’ όσους υπόσχονται, χωρίς να πράττουν. Αρκετά με τις κινήσεις εντυπωσιασμού, Δίδυμοι. Αυτή η τακτική δεν σας λέει πλέον τίποτα. Αναζητήστε κάτι πιο ουσιαστικό, ανεξάρτητα απ’ τον βαθμό δυσκολίας αυτής της αποστολής. Έντονη η ερωτική πολιορκία από και προς εσάς. Χαλιναγωγήστε τα άγρια ένστικτά σας, προτού να είναι αργά.

Καρκίνος Αλλαγές σας περιμένουν στο τοπίο των φιλικών σας σχέσεων. Κάποιοι δεσμοί δεν σας ικανοποιούν πια όσο σας ικανοποιούσαν παλιά, και καλά θα κάνετε να αντιμετωπίσετε τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται, κατά πρόσωπο. Μην αρνείστε την πραγματικότητα. Σταθερότητα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Γίνεστε επιτέλους οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

Λέων Σήμερα κανείς δεν θα σας πει αυτό που θέλετε να ακούσετε, αλλά το γεγονός αυτό θα σας κάνει μεγάλο καλό. Μείνετε πιστοί στην πραγματικότητα, Λέοντες, και αναλάβετε πρόθυμα το όποιο κόστος. Η Αφροδίτη εντείνει τον ρομαντισμό στη ζωή σας, στρέφοντάς σας προς μια κατεύθυνση που, καιρό τώρα, είχατε παραμελήσει.

Παρθένος Δώστε τη βοήθειά σας σε όποιον σας τη ζητήσει, αλλά μην παραμελήσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας, απλώς για να σας πουν καλούς. Ζυγίστε προσεκτικά το συμφέρον και την υποχρέωση, και κινηθείτε ψύχραιμα. Ανοδική η πορεία των ερωτικών και των οικονομικών σας. Ήρθε η ώρα να βάλετε τα γυαλιά σε μερικά άτομα που σας αμφισβήτησαν έντονα.

Ζυγός Οι ερωτικές παγίδες σήμερα είναι πολλές και πολύ καλά κρυμμένες. Ανακόψτε λιγάκι τον αυθορμητισμό σας, για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Τα πάντα με μέτρο, Ζυγοί. Μια νέα επαγγελματική πρόταση σας τραβάει την προσοχή. Μη βιαστείτε να απαντήσετε θετικά ή αρνητικά- ζητήστε και τη γνώμη κάποιου εμπειρότερου.

Σκορπιός Μόνο εσείς ξέρετε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να γυρίσετε σελίδα στην αισθηματική σας ζωή. Μην αφήσετε κανέναν να σας παρασύρει σε αποφάσεις για τις οποίες δεν είστε ακόμη έτοιμοι. Αναλάβετε μια νέα ευθύνη στη δουλειά, ακόμη κι αν εμπεριέχει ρίσκο. Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε λιγάκι από τα τετριμμένα.

Τοξότης Η καλύτερη στάση απέναντι σ’ αυτόν που έπαιξε με τα συναισθήματά σας, είναι η αδιαφορία. Η εκδίκηση και η κακία δεν είναι το φόρτε σας, Τοξότες. Κρατήστε τις αποστάσεις σας και όλα θα πάνε καλά. Ο Ερμής προκαλεί σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας, αλλά είναι στο χέρι σας να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας.

Αιγόκερως Η υπομονή είναι ο μόνος τρόπος να φτάσετε στο επιθυμητό επαγγελματικό σημείο, χωρίς να γίνετε δυσάρεστοι στον περίγυρό σας. Μην πιέσετε καταστάσεις και ανθρώπους- τα πάντα θα γίνουν στην ώρα τους (και την τελευταία δεν θα την επιλέξετε εσείς). Θεαματική η βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Ένας προσφατος καυγάς περνάει οριστικά στο παρελθόν.

Υδροχόος Μην προκαλείτε την τύχη σας, Υδροχόοι, ειδικά τώρα, που βλέπετε πως όλα λειτουργούν ρολόι. Κρατήστε χαμηλό προφίλ, σ’ αυτή τη φάση, και αφήστε τις εξελίξεις να σας φτάσουν από μόνες τους. Θετική η τροπή των επαγγελματικών σας, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει πως δεν έχετε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά σας.

Ιχθύς Μην υποκύψετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς σήμερα, ακόμη κι αν αυτοί προέρχονται από άτομα στα οποία δεν λέτε ποτέ όχι. Σε κάποιες περιπτώσεις, η αυστηρότητά σας πρέπει να υπερβαίνει τις προσωπικές σας αδυναμίες. Δώστε περισσότερη έμφαση σε διαδικαστικά ζητήματα, είτε αυτά αφορούν τη δουλειά σας είτε κάποιον άλλο τομέα της καθημερινότητας.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Τετάρτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα