Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Μην μπλέκεστε σε καυγάδες και παντός είδους διενέξεις, αν δεν σας αφορούν άμεσα, Κριοί. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα παρεξηγηθείτε, χωρίς καν να φταίτε σε κάτι. Κρατήστε ουδέτερη στάση. Η Αφροδίτη σας ωθεί σε ένα αμφιλεγόμενο ειδύλλιο, που όμως πρέπει να εξερευνήσετε μέχρι τέλους, προκειμένου να αποφανθείτε για το τι πραγματικά σημαίνει για σας.

Ταύρος Ένα απρόσμενο γεγονός φέρνει αναταραχές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και ειδικά στις φιλικές. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε την πραγματικότητα από τις υποψίες

σας, είτε είναι βάσιμες είτε αβάσιμες. Υπομονή στα ερωτικά σας. Κάτι ενδιαφέρον ψήνεται αυτή τη στιγμή, αλλά θέλει ακόμα το χρόνο του για να πάρει συγκεκριμένη μορφή. Μη βιαστείτε να κρίνετε.

Δίδυμος Μην εμπιστεύεστε ελαφρά τη καρδία εκείνους που δεν σας έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Ακούστε τις συμβουλές των μεγαλύτερων σε ηλικία Σκορπιών, και θα βγείτε κερδισμένοι. Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Δεν υπάρχει λόγος να κυνηγήσετε μια ή περισσότερες αλλαγές, αν είστε εντάξει με την κατάσταση ως έχει.

Καρκίνος Η επικοινωνία σας με φίλους και συνεργάτες δοκιμάζεται με ιδιαίτερα άβολο τρόπο σήμερα, αλλά ο Δίας σας βοηθάει να βρείτε τη χρυσή τομή και να αποφύγετε τις διενέξεις. Μην υποκύψετε στο θυμικό σας. Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Δώστε περισσότερη βάση σε νέες γνωριμίες, όπως κι αν αυτές πραγματοποιούνται.

Λέων Αρκετά με την αμυντική και επιφυλακτική στάση, Λέοντες. Όλα δείχνουν πως έχει έρθει η ώρα να χυμήξετε με πάθος σε ό, τι σας έλκει, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα το ρίσκο που μια τέτοια κίνηση συνεπάγεται. Ο Ερμής σας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια και στους φίλους που για διάφορους λόγους παραμελήσατε.

Παρθένος Η επιθετική στάση ενός συγκεκριμένου προσώπου απέναντί σας είναι στην πραγματικότητα ένας συγκαλυμμένος τρόπος να σας δείξει το ενδιαφέρον του. Δώστε του κάποιο κίνητρο να εκδηλωθεί διαφορετικά- δεν υπάρχει λόγος να παίζετε άλλο αυτό το παιχνίδι. Προσοχή στις μετακινήσεις, Παρθένοι. Προτιμήστε να συνοδεύεστε από άλλους, αν χρειαστεί να πάτε κάπου.

Ζυγός Η διπλωματικότητά σας είναι το άλφα και το ωμέγα στην επικοινωνιακή σας ατζέντα, σήμερα. Προωθήστε το συμφέρον και τις θέσεις σας διακριτικά, Ζυγοί, γιατί είναι πολλοί αυτοί που σας περιμένουν στη γωνία. Ηρεμία στις διαπροσωπικές και τις ερωτικές σας σχέσεις, παρ’ όλες τις αναταραχές των προηγούμενων ημερών. Μην πιέσετε για να μην πιεστείτε.

Σκορπιός Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε τα λόγια των γύρω σας να σας παρασύρουν, είτε αυτά έχουν θετική χροιά είτε αρνητική. Είναι σημαντικό να σχηματίσετε γνώμη βασιζόμενοι σε όσα μπορείτε να αντιληφθείτε μόνοι σας. Ο Άρης σας ωθεί σε μια πιο δραστική από το συνηθισμένο αντιμετώπιση ενός επαγγελματικού προβλήματος.

Τοξότης Ασχοληθείτε περισσότερο με όσα συμβαίνουν στ’ αλήθεια και λιγότερο με όσα θα θέλατε να συμβούν. Μην χάνετε την επαφή σας με την πραγματικότητα, Τοξότες, όσο ωραίο κι αν είναι το όνειρο που ζείτε. Δώστε τη βοήθειά σας σε όσους σας τη ζητούν, χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις. Το άμεσο μέλλον θα σας δικαιώσει.

Αιγόκερως Ο Κρόνος σήμερα, σας βοηθάει να ανακτήσετε τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και τα επαγγελματικά σας δρώμενα. Μην ξεχνάτε, Αιγόκεροι, ότι εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τις προσωπικές σας ανάγκες. Η ηρεμία των ερωτικών σας δεν αποτελεί απαραίτητα θετικό σημάδι. Κάντε κάτι για να ταράξετε τα στάσιμα νερά.

Υδροχόος Αποβάλετε ό, τι σας δυσαρεστεί και σας εμποδίζει να βαδίσετε προς την κατεύθυνση που θεωρείτε ιδανική. Αρκετές χάρες κάνατε σε εκείνους που ήθελαν να σας δουν με έναν ορισμένο τρόπο, που, όμως, δεν σας αντιπροσωπεύει. Καιρός να αφιερωθείτε σε σας. Μια παλιά ερωτική ιστορία επανέρχεται στην επικαιρότητα. Είναι στο χέρι σας να της δώσετε συνέχεια ή να την τερματίσετε οριστικά.

Ιχθύς Ζυγίστε προσεκτικά το συναίσθημα και τη λογική σήμερα, γιατί οι παρορμήσεις σας θα σας βγάλουν σε δρόμους που θα μετανιώσετε γρήγορα. Δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις, Ιχθείς. Πάρτε το χρόνο σας. Η χημεία σας με Υδροχόους και Αιγόκερους βρίσκεται τώρα στο peak της. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικά.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα