Πόσο κρατάει και πόσο τον… έχει ο μέσος Έλληνας;

Η ιδανική διάρκειαΣύμφωνα με τους σεξολόγους,όλες οι ερωτικές συνευρέσεις που διαρκούν πολλή ώρα δεν προσφέρουν καμία ξεχωριστή ευχαρίστηση και ιδιαίτερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στα πλαίσια έρευνας που έγινε παγκοσμίως ζητήθηκε από χιλιάδες ζευγάρια να αξιολογήσουν την διάρκεια της ερωτικής επαφής που θεωρούν «επιθυμητή», «επαρκή», «πολύ σύντομη» και «πολύ μακρά».

Τα αποτελέσματα για τη διάρκεια του σεξ ήταν τα ακόλουθα:

1. Πολύ σύντομη επαφή, χαρακτηρίστηκε αυτή που διαρκεί 1 με 2 λεπτά.

2. Eπαρκής επαφή, χαρακτηρίστηκε αυτή που κρατάει 3 ως 7 λεπτά.

3.

Επιθυμητή επαφή, αυτή που διαρκεί από 7 μέχρι και 13 λεπτά.

4. Βαρετή ή κουραστική, αυτή που ξεπερνάει τα 13 λεπτά.

«Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε κανέναν να νιώσει άσχημα!»

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής της έρευνας, δεν θα πρέπει οι άνθρωποι να αισθανθούν άσχημα αν η σεξουαλική τους ζωή δεν ακολουθεί τους παραπάνω κανόνες.

Όλα αυτά αποτελούν ευρήματα που αντικατοπτρίζουν τον λεγόμενο «μέσο όρο». Δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι όποιος δεν ανήκει σε αυτόν, έχει πρόβλημα!

«Αναφερόμαστε στη διάρκεια του σεξ, αυτής καθεαυτής!»

Πολλά ζευγάρια αφιερώνουν χρόνο στα προκαταρκτικά, κι έτσι διαβάζοντας αυτήν την έρευνα θα σκεφτούν «τι λέει αυτός;».

Πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι που προκύπτουν από την έρευνα αντιστοιχούν αποκλειστικά στη διάρκεια του σεξ και όχι στα ερωτικά παιχνίδια που προηγούνται!, διευκρινίζει!

Πόσο τον έχουν οι Έλληνες και πού βρίσκονται παγκοσμίως;

Τελικά, ποιος είναι ο λαός που νικάει στα σημεία, ως προς το μέγεθος; Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Επιστημονική έκδοση Προσωπικότητας και Ατομικών διαφορών (journal Personality and Individual Differences) το μέγεθος του ανδρικού μορίου γνωρίζει διαφορές με βάση την φυλή και την εθνικότητα των ανδρών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα από 113 χώρες, οι γεωγραφικές παράμετροι παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανδρικού μορίου. Πριν δούμε τα νούμερα του μέσου πέους σε στύση ανά εθνικότητα, αξίζει να σημειώσουμε πως η έρευνα που πραγματοποίησε ο Mr Lynn και η ομάδα του έλαβε υπόψη στοιχεία σχετικά με το αντρικό μόριο κάθε λαού από πληροφορίες σε διάφορες ιστοσελίδες ανά τον κόσμο.

Παρόλο που αποτελεί μια εκτενή και σημαντική προσπάθεια, δεν υπάρχει αποδεκτή μεθοδολογία στην συλλογή των δεδομένων.

Η λίστα με το μέσο μέγεθος πέους σε στύση!

Δημοκρατία του Κονγκό- 18,034

Εκουαδόρ- 17,78

Γκάνα- 17,272

Κολούμπια- 17,018

Ισλανδία- 16,51

Iταλία- 15,748

Νότιος Αφρική- 15,24

Σουηδία -14.986

Ελλάδα -14,732

Γερμανία – 14,478

Nέα Ζηλανδία – 13,97

Στο Κονγκό λοιπόν, το μέσο αντρικό μόριο σε στύση φτάνει και ξεπερνάει κατά μέσο όρο τα 18 εκατοστά, ενώ τη δεύτερη και την τρίτη θέση στη λίστα καταλαμβάνουν οι άντρες του Εκουαδόρ και της Γκάνας με 17.7 και 17.2 εκατοστά αντίστοιχα.

Οι άντρες στις ΗΠΑ μπορούν να νιώθουν δυστυχείς αφού φιγουράρουν στις τελευταίες θέσεις ενώ στον ευρωπαϊκό αγώνα, νικητές βγαίνουν οι Ισλανδοί με 16,51 εκατοστά ακολουθούμενοι από τους Ιταλούς με 15,7 εκατοστά, τους Σουηδούς με 14,9, τους Έλληνες με 14,732, ενώ αρκετά πίσω έρχονται οι Γερμανοί με μήκος μορίου στα 14,478 εκατοστά.

Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο, απογοητευτικές είναι οι μετρήσεις στην Κορέα (Βόρεια και Νότια) όπου οι άντρες των δύο αυτών χωρών δεν πιάνουν ούτε το 10 το καλό!

Keywords
Αναζητήσεις
μεσος ορος στυσης, γαμηση στην αφρικη
Τυχαία Θέματα