Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης 26 Ιουνίου

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να είστε διακριτικοί και να φερθείτε διπλωματικά σε κάθε έκφανση της ζωής σας. Οι υπερβολικές αντιδράσεις καλύτερα ας λείψουν γιατί τους χρειάζεστε όλους με το μέρος σας στην παρούσα φάση. Μη δυσαρεστήσετε λοιπόν κανέναν, αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη.

Φως σε μια πονεμένη ερωτική υπόθεση. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν επιτέλους.

Ταύρος

Ο Ερμής σας βοηθάει να ξεπεράσετε τυχόν οικονομικά προβλήματα, στέλνοντας τα πλέον κατάλληλα άτομα κοντά σας. Μερικές φορές η έξοδος από την κρίση είναι θέμα καλοπροαίρετης καθοδήγησης.

Χρειάζεστε μια καθαρότερη εικόνα

των ερωτικών προθέσεων των άλλων προτού προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Μην βιαστείτε να πείτε και να πράξετε οτιδήποτε- χρόνος υπάρχει ακόμα.

Δίδυμος

Η αποστασιοποίηση ίσως σας κάνει καλό για λίγο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η λύση στο πρόβλημά σας. Με την άρνηση δεν οδηγείστε πουθενά- αντιμετωπίστε κατάματα το πρόβλημα και ρίξτε τον εγωισμό σας για να το εξαλείψετε.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε την κατάληξη όλων των ζητημάτων- αφήστε στην τύχη ό, τι δεν μπορείτε να ελέγξετε.

Καρκίνος

Το πρόγραμμά σας είναι πολύ φορτωμένο, αλλά χάρη στην παρέμβαση της Αφροδίτης θα μπορέσετε να βρείτε χρόνο για τον έρωτα. Μην ξεχνάτε ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς εραστές. Μην απαιτείτε πράγματα που δεν συμφωνήσατε ποτέ.

Μια αλλαγή στα οικογενειακά θα φέρει για λίγο τα πάνω κάτω, αλλά τελικά θα δείτε πως γίνεται για καλό.

Λέων

Τα σχέδιά σας πάνε πολύ καλά, αλλά οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες. Είναι στο χέρι σας να προστατεύσετε ορισμένα απόρρητα μυστικά και είναι υποχρέωσή σας να το κάνετε, αν δεν θέλετε να γκρεμιστούν τα πάντα.

Σε καλή φάση τα ερωτικά- φαίνεται πως το κόλπο της αδιαφορίας δούλεψε. Αρκετά όμως με τα κόλπα, τώρα πρέπει να φανείτε ώριμοι.

Παρθένος

Μια τυχαία συνάντηση είναι αρκετή για να ανακτήσετε την χαμένη σας παιδικότητα. Η δύναμη της τύχης παίζει καθοριστικό ρόλο σήμερα και σας βάζει πολλά στο μυαλό για το μέλλον. Μην υποτιμάτε όμως τον προγραμματισμό- είναι εξίσου σημαντικός.

Αναταραχές στα ερωτικά. Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται. Κάντε κάτι για την επαφή που χάνεται.

Ζυγός

Απρόβλεπτες εξελίξεις στα ερωτικά μπορεί να σας βγάλουν για λίγο εκτός προγράμματος. Φαίνεται ότι κάποιος ζητάει περισσότερα απ’ όσα υπολογίζατε και ίσως χρειαστεί να του αφιερώσετε έξτρα χρόνο.

Μην ανησυχείτε για τα της εργασίας, η επιρροή του Άρη είναι θετική αν και ενδέχεται να πυροδοτήσει ορισμένες διαμάχες. Σε γενικές γραμμές όμως η μέρα κυλάει φυσιολογικά.

Σκορπιός

Η αυτοκριτική είναι το καθήκον της ημέρας και πρέπει να το κάνετε, όσο επίπονο κι αν είναι. Υπάρχει πάντα γυρισμός, ακόμη και όταν η συγγνώμη έχει χάσει την αξία της.

Η κούραση δεν σας αφήνει να χαρείτε τον έρωτα όπως του πρέπει, αλλά το θετικό είναι πως επιτέλους βιώνετε τη σταθερότητα όπως την είχατε ονειρευτεί.

Τοξότης

Μην πιέζετε τον εαυτό σας υπερβολικά-

Keywords
Τυχαία Θέματα