Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος αναμένεται να σας αποκαλύψει κάτι σπουδαίο σήμερα, γι’ αυτό καλό θα είναι να προετοιμαστείτε εγκαίρως από ψυχολογικής άποψης. Τα ερωτικά σας παίρνουν μια ασυνήθιστη τροπή (χάρη στα τερτίπια της Αφροδίτης). Τα υπονοούμενα και οι έμμεσες κινήσεις δεν αρκούν. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας.

Ταύρος Μια φιλία σας βρίσκεται στο μεταίχμιο μιας μεγάλης αλλαγής, και κάπου εδώ πρέπει να αποφασίσετε κατά πόσο είστε έτοιμοι για αυτό το βήμα. Κανείς δεν σας εγγυάται, πάντως, ότι η μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο θα είναι εντελώς ανώδυνη. Ηρεμία στα

επαγγελματικά σας- μην υποδαυλίζετε όσες εντάσεις καταλάγιασαν.

Δίδυμος Μην κάνετε ερωτήσεις, τις απαντήσεις των οποίων αδυνατείτε να αντέξετε, Δίδυμοι. Ο καθένας ωριμάζει με τους δικούς του ρυθμούς, κι εσείς δεν θα μπορούσατε να αποτελέσετε εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Μην κάνετε τα στραβά μάτια στις ύπουλες κινήσεις Σκορπιών και Ιχθύων. Έχει έρθει η στιγμή να δείξετε ότι καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω σας.

Καρκίνος Ο Άρης ενισχύει την αποφασιστικότητά σας και σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε σε όλους τους τομείς (και κυρίως στον επαγγελματικό). Μη φοβάστε τη σύγκρουση, Καρκίνοι. Μερικές φορές είναι αναπόφευκτη, στο δρόμο προς την προσωπική εξέλιξη. Ηρεμία στα οικογενειακά σας τώρα, μετά την καταπραϋντική παρέμβαση ενός ανύποπτου προσώπου. Δώστε του τα εύσημα που αξίζει.

Λέων Λέοντες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδειγματιστείτε από το παρελθόν, για να αποφύγετε τα επαναλαμβανόμενα λάθη. Σκεφτείτε διπλά, προτού πείτε ναι σε μια ερωτική πρόταση που φαντάζει πολύ καλή για να ‘ναι αληθινή. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια σήμερα, ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Η επιπόλαιες κινήσεις πληρώνονται.

Παρθένος Ο Ερμής σας παροτρύνει να αναθεωρήσετε μια πρόσφατη απόφασή σας, φέρνοντας στο φως καινούργια στοιχεία, που ούτε καν είχατε φανταστεί όταν τη λαμβάνατε. Μην παίζετε όμως, με τις αντοχές των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Οι τολμηρές σας κινήσεις απέδωσαν καρπούς, απ’ ό, τι φαίνεται.

Ζυγός Αρκετή σημασία δώσατε σε ανώφελους έρωτες και φλύαρες κοινωνικές γνωριμίες, Ζυγοί. Καιρός να ξεκουραστείτε λίγο και να αφοσιωθείτε στον εαυτό σας. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν μείνετε μια μέρα στο σπίτι. Οι κρούσεις των Ταύρων και των Υδροχόων είναι τώρα πιο έντονες από ποτέ. Μην παρασυρθείτε όμως, από τον πρόσκαιρο ενθουσιασμό σας.

Σκορπιός Πληροφορίες που έρχονται στα αυτιά σας κατά τύχη, αναμένεται να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων και στη στάση που θα κρατήσετε εσείς, στο εξής. Έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Η Σελήνη σας προκαλεί αρκετές ψυχολογικές μεταπτώσεις σήμερα, αλλά έχετε την απαραίτητη δύναμη και υπομονή να τα βγάλετε πέρα.

Τοξότης Σήμερα, σας δίνεται ηγετικός ρόλος τόσο στο πλαίσιο της δουλειάς, όσο και σ’ αυτό της ερωτικής σας σχέσης, και είναι σημαντικό να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου. Μη φοβηθείτε να τρίξετε τα δόντια σε όσους σας αμφισβητούν. Μια νέα γνωριμία αλλάζει κατά πολύ τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον έρωτα και το σεξ.

Αιγόκερως Η μέρα δεν ξεκινάει καλά, Αιγόκεροι, αλλά στην πορεία, οι δυνατότητες βελτίωσης διαδέχονται η μια την άλλη. Προσπαθήστε να μην εγκλωβιστείτε σε μια συγκεκριμένη συναισθηματική κατάσταση, όσο ισχυρή κι αν είναι. Σταθερά τα οικονομικά σας- καλό θα ήταν, όμως, να αποφύγετε τις μεγαλεπήβολες κινήσεις, μέχρι να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Υδροχόος Υδροχόοι, όσο σημαντικό είναι να διεκδικείτε χωρίς φόβο και πάθος ό, τι σας ανήκει, άλλο τόσο είναι, να αναγνωρίζετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να παραδεχτείτε την ήττα σας. Δεν έχει νόημα να παρακαλάτε κανέναν. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να εστιάσετε στις αδερφικές σας σχέσεις, ανταμείβοντας όσους σας στάθηκαν στα δύσκολα.

Ιχθείς Μη δεσμευτείτε σε μια σχέση, για την οποία δεν είστε απολύτως σίγουροι, Ιχθείς. Ο χρόνος δεν σας πνίγει, όσο πεπεισμένοι κι αν είστε για το αντίθετο. Κάντε ένα διάλειμμα και σκεφτείτε προσεκτικά τις ανάγκες σας. Οι αριθμοί παίζουν κομβικό ρόλο στις σημερινές εξελίξεις, Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τους διψήφιους που εμφανίζονται μπροστά σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα