Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Αυτή τη στιγμή, Κριοί, διακυβεύονται πολύ περισσότερα από την εικόνα και τη φήμη σας. Δώστε βάση στην ουσία των πραγμάτων, και μην ασχολείστε άλλο με τους τύπους και τα προσχήματα. Μια μεγάλη αλλαγή στις σχέσεις σας με κάποιον συνάδελφο θα σας φέρει ενώπιον μιας ευεργετικής αποκάλυψης. Μη χάνετε το θάρρος σας τώρα.

Ταύρος Όλα έχουν τη σημασία τους σήμερα, και καλά θα κάνετε, να μην αγνοήσετε τα σημάδια που πέφτουν στο δρόμο σας. Ακόμα και οι κουβέντες που λέγονται κατά λάθος ή μεταξύ σοβαρού και αστείου, μπορούν να σας οδηγήσουν σε πολύτιμα συμπεράσματα. Άνοδος στα ερωτικά σας, από

κει που δεν την περιμένατε.

Δίδυμος Σήμερα σας περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, που απ’ ό, τι φαίνεται, έχει να κάνει με έναν ανεπιθύμητο γνωστό σας. Διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις ατυχείς συναντήσεις- δε χρειάζεται να προδώσετε τον εκνευρισμό σας. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας. Τα πράγματα μπαίνουν επιτέλους σε μια λογική σειρά και οι τόνοι πέφτουν.

Καρκίνος Η Αφροδίτη σήμερα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς στα μάτια των γύρω σας, με αποτέλεσμα να θέλουν όλοι κι από ένα κομμάτι σας. Η συγκυρία θα σας φέρει σε σύγκρουση με αρκετά αγαπημένα πρόσωπα, αλλά οι αναταραχές δεν θα κρατήσουν για πολύ. Συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και μην παρασυρθείτε από αβέβαιες προτάσεις.

Λέων Σήμερα είναι η μέρα των υπερβολών, κυρίως στο επίπεδο των ερωτικών σας. Πολλά θα ειπωθούν, αλλά λίγα θα είναι εκείνα που έχουν σημασία και εννοούνται πραγματικά. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Θετικές οι εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σας απασχόλησε τις προηγούμενες μέρες. Τελικά, άδικα ανησυχήσατε- όλα ρέουν ομαλά.

Παρθένος Ο Δίας εμπλουτίζει την κοινωνική σας ζωή, πολλαπλασιάζοντας τις συναναστροφές σας με καινούργια πρόσωπα. Μην κρατάτε καχύποπτη και επιφυλακτική στάση απέναντι στο άγνωστο. Τώρα είναι που πρέπει να πειραματιστείτε- το χρωστάτε άλλωστε στον εαυτό σας. Ένα φλερτ απ’ τα παλιά επανέρχεται στην επικαιρότητα, αλλά δεν θα ‘ταν συνετό να του δώσετε ξανά τροφή.

Ζυγός Οι εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις πληθαίνουν, κι αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι τυχαίο. Αναζητήστε τα πραγματικά αίτια των διαφωνιών σας με τους άλλους και μην κολλάτε αποκλειστικά στα συμπτώματα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο για το οποίο διατηρείτε αρκετές ερωτικές υπόνοιες. Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος.

Σκορπιός Κανείς δεν μπορεί να σας αναγκάσει να επιλέξετε μια ερωτική διαδρομή που δεν σας εκφράζει, Σκορπιοί. Η καταπίεση είναι μια απειλή στην οποία δεν πρέπει να ενδώσετε τώρα. Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους και κλείστε ανοιχτούς λογαριασμούς. Ευχάριστες εκπλήξεις στον τομέα των επαγγελματικών. Ήρθε η στιγμή να φανερώσετε ακόμη και τα κρυφά σας ταλέντα.

Τοξότης Η τήρηση του προγράμματός σας είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας, αυτή τη στιγμή. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πειθαρχία και την αφοσίωσή σας, Τοξότες, μη λυγίσετε την πιο κρίσιμη στιγμή. Σταθερά τα ερωτικά σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε σχέση. Δεν χρειάζεται να επιφέρετε αλλαγές, αν δεν τις χρειάζεστε πραγματικά.

Αιγόκερως Δώστε βάση στις συμπτώσεις σήμερα, όσο τυχαίες κι αν μοιάζουν φαινομενικά. Το σίγουρο είναι πως κάποιες από αυτές μπορούν να σας παράσχουν σαφή εικόνα ενός κόσμου που μέχρι πριν λίγο ήταν εξαιρετικά θολός (κι αυτό αφορά κυρίως τα ερωτικά σας). Οι Δίδυμοι και οι Λέοντες είναι οι πιο γενναίοι σύμμαχοί σας τώρα. Εμπιστευτείτε τους.

Υδροχόος Η σύγχυση που επικρατεί τώρα αναφορικά με τα επαγγελματικά σας σχέδια, θα διαλυθεί πολύ σύντομα, χάρη στη σωτήρια παρέμβαση ενός αξιόπιστου ατόμου. Μη μένετε, όμως, αδρανείς, Υδροχόοι. Είναι ζωτικής σημασίας να αναλάβετε πρωτοβουλίες στο εξής. Προσοχή στις πληροφορίες που μοιράζεστε με κόσμο που δε γνωρίζετε καλά. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε.

Ιχθύς Ο Άρης σας δίνει το σθένος και τη δυναμική που χρειάζεστε, για να διεκδικήσετε αποφασιστικά το άτομο που σας έλκει ερωτικά. Τα πρακτικά και ψυχολογικά εμπόδια είναι λιγότερα από ποτέ- αξιοποιήστε την ευκαιρία. Οι εντάσεις που προκύπτουν στον χώρο της δουλειάς είναι αναμενόμενες. Μην τους δώσετε περισσότερη σημασία από αυτή που τους πρέπει.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα