Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης 13 Ιουνιου

Κριός

Ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε όλη την ένταση που έχει συσσωρευτεί στο σώμα σας τις τελευταίες μέρες. Οι πλανήτες είναι σύμμαχοί σας, αλλά οφείλετε να προβλέψετε τυχόν παράπλευρες απώλειες.

Πείτε όχι σε ύποπτες προσκλήσεις σήμερα και προτιμήστε την ασφαλή οδό σε ό, τι έχει να κάνει με την κοινωνική σας δικτύωση.

Ταύρος

Μια πολύ σημαντική σχέση σας έχει λάβει δραματικούς τόνους, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος. Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να πάτε με τα νερά του άλλου εφόσον βέβαια δεν διακυβεύεται κάτι σημαντικό.

Κατασταλάξτε επιτέλους στα επαγγελματικά-

η διορία σας τελειώνει και μένουν ακόμα σημαντικές αποφάσεις που δεν έχουν ληφθεί. Συμβουλευτείτε κάποιον αν νιώθετε ανασφάλεια.

Δίδυμος

Είναι λογικό να είστε πιο επικριτικοί στα άτομα από τα οποία έχετε μεγάλες προσδοκίες. Φροντίστε όμως να μην ξεπερνάτε το όριο γιατί δεν θέλουν και πολύ ορισμένοι για να εκτραχυνθούν.

Η Αφροδίτη δουλεύει για σας σήμερα, στέλνοντας σε εκείνους που πρέπει τα κατάλληλα σημάδια που φοβόσασταν να στείλετε τόσο καιρό.

Καρκίνος

Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που βιώνετε τον τελευταίο καιρό οφείλονται σε κάτι που προσπαθείτε να πετύχετε χωρίς αποτέλεσμα. Νικητής όμως είναι κι εκείνος που ξέρει πότε να σταματήσει έναν χαμένο αγώνα.

Αν κάποιος δεν σας δίνει το θάρρος που χρειάζεστε, ίσως σας ζητάει εμμέσως να το πάρετε μόνοι σας. Μη φοβάστε να γίνετε διεκδικητικοί.

Λέων

Για να βρείτε την ισορροπία σας στα ερωτικά, θα πρέπει αναγκαστικά να κάνετε μερικούς συμβιβασμούς. Δείξτε το καλό σας πρόσωπο τώρα που είναι αρχή και στο μέλλον θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο δυναμικά.

Ο Πλούτωνας θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά. Φαίνεται πως τα άλυτα ζητήματα θα σας κυνηγούν μέχρι να τα διεκπεραιώσετε οριστικά.

Παρθένος

Υπάρχουν ανάγκες που χρήζουν άμεσης ικανοποίησης. Αρκετά κάνατε τα στραβά μάτια, δώστε τροφή στον πεινασμένο (είτε είστε εσείς είτε κάποιος δικός σας) και τις όποιες συνέπειες θα τις αντιμετωπίσετε εν καιρώ.

Κάποιες επιρροές ενδέχεται να σας αποσυντονίσουν στον τομέα των επαγγελματικών σήμερα. Προσπαθήστε να διαφοροποιηθείτε- είναι απαραίτητο να μείνετε συγκεντρωμένοι.

Ζυγός

Η προσπάθεια προσέγγισης ενός σημαντικού ατόμου μοιάζει με τρενάκι του τρόμου, αλλά αξίζει τον κόπο. Τόσο καιρό ζητούσατε ανθρώπους που αξίζουν- τώρα που τους βρήκατε θα λιποτακτήσετε;

Προς το τέλος της ημέρας βιώσετε μια σύγχυση σχετική με τα επαγγελματικά, η οποία όμως δεν θα κρατήσει πολύ. Οι σωστές επιλογές θα ανταμειφθούν οσονούπω.

Σκορπιός

Τα ερωτικά σας σήμερα βαίνουν καλώς είτε είστε σε σχέση είτε όχι. Μια συζήτηση όμως που αποφεύγετε εδώ και καιρό πρέπει να γίνει τώρα γιατί δεν χωρούν άλλες αναβολές. Τα σύννεφα σχηματίζονται άλλωστε μόνο όταν δώσετε εσείς δικαίωμα.

Προσπαθήστε να κρατήσετε στο παρασκήνιο τυχόν αντιπαλότητες στη δουλειά. Ο Άρης δεν δίνει πολλά περιθώρια για ειρηνική επίλυση διαφορών.

Τοξότης

Όσο κι

Keywords
Τυχαία Θέματα