Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Μην είστε αρνητικοί σε μια μεγάλη αλλαγή που αφορά τα δεδομένα του σπιτιού. Μια μεταβολή στην οργάνωση ή ο ερχομός και η εγκατάσταση ενός καινούργιου προσώπου μπορούν να σας ευνοήσουν, τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Θετικά τα πρώτα σημάδια ενός ειδυλλίου. Μην επισπεύσετε την κατάσταση- αφήστε τη σχέση σας να καλλιεργηθεί με φυσιολογικούς ρυθμούς.

Ταύρος Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, Ταύροι, σε κανέναν τομέα. Μην επαναπαύεστε σε ένα καλό σημάδι, ειδικά αν πρόκειται για τα ερωτικά σας. Ο αγώνας σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε, πρέπει να είναι συνεχής. Προσοχή στις τρικλοποδιές

στον χώρο των επαγγελματικών. Ο κόσμος που σας περιβάλλει, δεν είναι όσο καλός δείχνει.

Δίδυμος Ο Κρόνος σας αποκαλύπτει νέες εργασιακές προοπτικές, που μέχρι πρότινος δεν πέρναγαν καν απ’ το μυαλό σας. Η βιασύνη και η επιπολαιότητα, ωστόσο, μπορούν να σας στοιχίσουν. Δεν υπάρχει λόγος να αναλάβετε δράση, αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε. Δώστε περισσότερη έμφαση σε έναν φιλικό δεσμό που παρακμάζει.

Καρκίνος Η ένταση ανάμεσα σε σας και ένα κοντινό πρόσωπο, φτάνει στην κορύφωσή της σήμερα, γεγονός που μπορεί να αποβεί λυτρωτικό. Μην κρατάτε άλλα αρνητικά συναισθήματα μέσα σας- εκφραστείτε με ειλικρίνεια, και στο τέλος θα δικαιωθείτε. Ηρεμία στις οικογενειακές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο που σας δίνεται.

Λέων Ο αρνητισμός και η συνεχής απαισιοδοξία κάποιων από τα άτομα που σας περιβάλλουν, έχουν αρχίσει να σας επηρεάζουν σε βάθος. Καιρός να θέσετε τα όριά σας και να δείξετε το αυστηρό σας πρόσωπο σε αυτούς που προσπαθούν να σας ρίξουν με τη συμπεριφορά τους. Η Αφροδίτη, πάντως, βελτιώνει σημαντικά την ατμόσφαιρα στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης.

Παρθένος Μην παρασύρεστε από φανταχτερές υποσχέσεις, δίχως ίχνος ουσίας. Η εμπειρία σας σας δείχνει ποια μονοπάτια να βαδίσετε και ποια να προσπεράσετε ασυζητητί. Μην κάνετε τα ίδια λάθη – θα το μετανιώσετε. Ένας Ιχθύς θέλει το καλό σας, αλλά δεν τον αφήνετε να σας προσεγγίσει όπως επιθυμεί. Χαλαρώστε λιγάκι, δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν δώσετε ένα δικαίωμα παραπάνω.

Ζυγός Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, παρ’ όλους τους αντιπερισπασμούς. Οι πρόσκαιρες απολαύσεις (κυρίως σε ερωτικό επίπεδο) δεν πρόκειται να σας παράσχουν την ικανοποίηση που προσδοκάτε. Ακούστε τις συμβουλές των εμπειρότερων, ακόμη κι αν οι σχέσεις σας μ’ αυτούς δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από αυτή την επαφή.

Σκορπιός Οι συγκρούσεις στη δουλειά είναι αναπόφευκτες σήμερα, γι’ αυτό δεν έχει νόημα να κρατήσετε ουδέτερη στάση. Διεκδικήστε το συμφέρον σας, αλλά μην πείτε κουβέντες που θα μετανιώσετε αμέσως μετά. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Αν δεν είστε σίγουροι για ένα νέο βήμα, καλύτερα να το αποφύγετε, προς το παρόν.

Τοξότης Ποντάρετε στις νέες σας γνωριμίες, καθώς και στην ικανότητά σας να διακρίνετε τους φλύαρους από εκείνους που έχουν και θέλουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιώδες. Μη συμβιβαστείτε με μετριότητες, Τοξότες. Ο Άρης ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων. Έχει έρθει η ώρα να επαναπροσδιοριστούν μερικές αξίες.

Αιγόκερως Μείνετε μακριά από τις εύκολες λύσεις, Αιγόκεροι. Σήμερα, ο δύσκολος δρόμος είναι και ο σωστός δρόμος. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και κάντε ό, τι θα κάνατε, αν δεν είχατε τη βοήθεια των άλλων. Προσοχή σε θέματα διατροφής και υγείας. Σαν πολύ παραμελήσατε τελευταία τον εαυτό σας, και δεν του αξίζει.

Υδροχόος Μια νέα δραστηριότητα με την οποία σκέφτεστε να καταπιαστείτε, ενδέχεται να είναι πιο επικίνδυνη απ’ ό, τι νομίζετε. Μη δεσμευτείτε με τίποτα κανέναν, αν δεν βεβαιωθείτε πρώτα ότι αυτό(ς) είναι που πραγματικά θέλετε. Πρόοδος σε ένα επαγγελματικό θέμα που είχε παγώσει χωρίς λόγο. Μη φοβηθείτε τον ανταγωνισμό, όσο σκληρός κι αν είναι.

Ιχθύς Η μπάλα βρίσκεται στο δικό σας γήπεδο σε ό, τι αφορά το ερωτικό παιχνίδι. Δεν μπορείτε να περιμένετε μονίμως την άλλη πλευρά να αναλάβει πρωτοβουλία, κι αυτό γίνεται τώρα σαφές. Ρισκάρετε ή συμβιβαστείτε με αυτό που έχετε. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Ο Δίας παγιώνει την πρωτοκαθεδρία σας σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα