Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 21 Ιουνίου

Κριός

Αισθάνεστε έξω από τα νερά σας και σ’ αυτό έχει συμβάλει σημαντικά η προσπάθεια ενός ατόμου να σας επισκιάσει για να αναδειχθεί το ίδιο. Μην ψαρώνετε τόσο εύκολα- συνήθως τέτοιου είδους προσωπικότητες είναι πολύ ευάλωτες. Δεν θα δυσκολευτείτε να επανέλθετε στα φυσιολογικά σας.

Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά, υπό την προϋπόθεση ότι επιτέλους θα τολμήσετε.

Ταύρος

Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, γιατί τα πρόσφατα γεγονότα σας έχουν προκαλέσει μεγάλη σύγχυση σε ό, τι αφορά τις σχέσεις και τις επαφές σας. Κάτι τελειώνει  και κάτι ξεκινάει. Εσείς όμως ξέρετε τι.

Σε

μερικές μέρες από τώρα οι ανησυχίες σας θα σας φαίνονται εντελώς χαζές. Μια απότομη δήλωση ή ένα ατυχές περιστατικό δεν φέρνουν το τέλος του κόσμου.

Δίδυμος

Η σημερινή μέρα σηκώνει έντονη δραστηριότητα και δυναμικές κινήσεις. Κάντε ό, τι προηγουμένως σας φαινόταν παράτολμο και θα ανταμειφθείτε τόσο από ερωτικής όσο και από επαγγελματικής άποψης.

Τα ταξίδια και η επικοινωνία βρίσκονται στα πάνω τους. Μην πείτε όχι σε δελεαστικές προτάσεις και μην το παίξετε σνομπ σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη.

Καρκίνος

Η επιρροή του Δία σας προκαλεί ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Καλά τα έντονα συναισθήματα αλλά δεν πρέπει να τα αφήσετε να μπουν μπροστά από τη λογική και τα προσεκτικά σχεδιασμένα πλάνα σας.

Ένας Ζυγός σας προσεγγίζει με αμφιλεγόμενο τρόπο. Μην δείξετε όλα σας τα χαρτιά μέχρι να μάθετε τις ακριβείς προθέσεις του.

Λέων

Η ενέργεια και η αυτοπεποίθησή σας αυξάνονται (καιρός ήταν). Έχει έρθει η στιγμή να βάλετε στη θέση τους όσους σας υπονόμευσαν όλον αυτό τον καιρό και οι συναισθηματισμοί σ’ αυτή τη φάση είναι εντελώς περιττοί αλλά και επικίνδυνοι.

Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε στασιμότητα, σημάδι που μόνο θετικά μπορείτε να πάρετε.

Παρθένος

Ρίξτε μια πιο κοντινή ματιά σε ό, τι σας απασχολεί συναισθηματικά και θα διαπιστώσετε ότι εμπλέκονται περισσότερα άτομα από αυτά που νομίζατε. Ο Άρης ευνοεί τους καυγάδες και τις εντάσεις, αλλά ίσως και να μην είναι τόσο κακή ιδέα να ενδώσετε.

Σε καλή πορεία τα οικονομικά και τα επαγγελματικά- οι κόποι σας αποδίδουν σιγά σιγά.

Ζυγός

Η επιρροή της Σελήνης σας οδηγεί σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Τα πάντα όμως μπορούν να διορθωθούν αν αποφασίσετε να δεχτείτε τη βοήθεια εκείνων που σας την προσφέρουν απλόχερα. Μην είστε πια τόσο καχύποπτοι.

Ένα κάλεσμα από τα παλιά έρχεται να σας συγκλονίσει αρχικά και να σας βάλει σε σκέψεις στη συνέχεια. Προσπαθήστε να μην προδοθείτε.

Σκορπιός

Η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευνοϊκή για να αναθεωρήσετε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε ορισμένους συγγενείς. Ό, τι έγινε έγινε και ανήκει στο παρελθόν. Μην αφήνετε την προκατάληψη να σας στερεί νέες εμπειρίες.

Ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά. Μην τις παίρνετε πάνω σας όμως- κανείς δεν τη βγάζει καθαρή για πολύ όταν παίζει σε διπλό ταμπλό.

Τοξότης

Ο Ουρανός προκαλεί την επανεκκίνηση αρκετών καταστάσεων. Έχετε έτσι την

Keywords
Τυχαία Θέματα