Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Διαβάστε τα ζώδια για τη Δευτέρα 8 Ιουλίου:

Κριός Η άλλοτε αρμονική σχέση σας με ένα άτομο του στενού σας κύκλου περνάει από περίεργη φάση, αλλά, απ’ ό, τι φαίνεται, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε την κατάσταση. Αφήστε το χρόνο να γιατρέψει τις πληγές κάθε πλευράς. Προσοχή στις προκλήσεις που γίνονται σε επαγγελματικό, κυρίως, επίπεδο.

Ταύρος Μη δίνετε στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν περισσότερη εξουσία πάνω σας απ’ όση τους αξίζει. Γενικά, έχει έρθει

η ώρα να αντιμετωπίσετε με αρκετή καχυποψία εκείνους που δεν σας έχουν αποδείξει το αγαθό των προθέσεών τους. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας ζητήματα, εκτονώνοντας την ένταση ανάμεσα σε σας και ένα σημαντικό πρόσωπο.

Δίδυμος Κάποιες σχέσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο για να στεριώσουν. Αποδεχτείτε το, και σταματήστε να έχετε παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σας και απ’ τους άλλους. Προσοχή στους Ζυγούς σήμερα, ειδικά αν τους συναναστρέφεστε σε επαγγελματικό πλαίσιο. Δεν θα σας είναι εύκολο να διαχειριστείτε τις ιδιοτροπίες τους, σ’ αυτή τη φάση.

Καρκίνος Δεν κλείνουν όλοι οι κύκλοι όταν το αποφασίσουμε. Μη βιάζεστε να τερματίσετε μια κατάσταση, που προφανώς έχει πολλά ακόμα να σας δώσει (θετικά ή αρνητικά). Οι ερωτικές σας επιδιώξεις μπαίνουν επιτέλους σε μια λογική σειρά, αλλά το παιχνίδι μόλις τώρα ξεκινάει. Οπλιστείτε με κουράγιο γιατί δεν θα ‘ναι εύκολο.

Λέων Ο Κρόνος φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά σας, που δεν προβλέπονται ιδιαίτερα δημιουργικές. Ετοιμαστείτε να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο στον κόσμο, και ειδικά σε εκείνους που σας προκαλούν επίτηδες. Κάντε υπομονή σε ό, τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας. Μια νέα κατάσταση ζυμώνεται τώρα και θα χρειαστεί αρκετό χρόνο να πάρει συγκεκριμένη μορφή.

Παρθένος Κρατήστε τυπικές σχέσεις με τα άτομα από τα οποία εξαρτάσθε επαγγελματικά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείτε σε επικοινωνιακά άλματα- οι σφοδρές παρεξηγήσεις αποτελούν πολύ πιθανό σενάριο, που φυσικά δεν σας συμφέρει καθόλου. Πρόοδος στα οικονομικά σας. Πάρτε μια ανάσα και αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος των τελευταίων ημερών.

Ζυγός Βιώνετε μια κατάσταση που δεν σας εμπνέει εμπιστοσύνη, επομένως είναι επιβεβλημένο να επιφέρετε μόνοι σας τις αλλαγές που έχετε ανάγκη, χωρίς να περιμένετε κάποιον άλλο να ενδιαφερθεί. Αν δεν αναλάβετε δράση εσείς, δεν θα κινητοποιηθεί κανείς για το δικό σας συμφέρον. Έχετε από κοντά την οικογένειά σας σήμερα. Θα τη χρειαστείτε.

Σκορπιός Ο Δίας σας βοηθάει να βάλετε μια τάξη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μετά τις άτακτες ανακατατάξεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι αξίζουν περισσότερη προσοχή και κάποιοι άλλοι πρέπει να απομακρυνθούν πάραυτα από το περιβάλλον σας. Τα πράγματα στη δουλειά κυλάνε ευχάριστα τώρα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, αν δεν είναι απολύτως αναγκαίες.

Τοξότης Τα βιαστικά συμπεράσματα μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες, ειδικά αν έχουν να κάνουν με άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα. Μην είστε τόσο σίγουροι για τις εντυπώσεις που αποκομίσατε αρχικά. Η συνέχεια θα σας εκπλήξει. Ο Άρης αποφορτίζει (με κάπως απότομο τρόπο) την ένταση ανάμεσα σε σας και ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Αιγόκερως Μια νέα γνωριμία αναμένεται να σας συναρπάσει, καθώς θα κινείται εκτός του πλαισίου που έχετε συνηθίσει να δραστηριοποιείστε κοινωνικά. Κρατήστε επιφυλάξεις για ό, τι σας ξενίζει στην αρχή. Η εξέλιξη των πραγμάτων θα σας δικαιώσει. Ηρεμία στο σπίτι. Αξιοποιήστε το χρόνο που σας δίνεται, διεκπεραιώνοντας δουλειές που έχουν μείνει στη μέση.

Υδροχόος Ο Ερμής φέρνει έντονη σύγχυση στα αισθηματικά σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε τις μεγάλες αποφάσεις και τις σοβαρές συζητήσεις, μέχρι τουλάχιστον να αισθανθείτε έτοιμοι και νηφάλιοι. Δημιουργική η χημεία σας με Ιχθείς και Τοξότες. Κάντε τα στραβά μάτια στις ιδιοτροπίες τους, που έτσι κι αλλιώς δεν θα σας επηρεάσουν ιδιαίτερα.

Ιχθύς Δώστε περισσότερη έμφαση σε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο, ακόμα κι αν στην παρούσα φάση δεν σας γεμίζει το μάτι. Σε λίγο, όλοι θα εύχονται να είχαν τη διορατικότητά σας. Η ταραγμένη σχέση σας με έναν Τοξότη παίρνει τώρα ανοδική πορεία, προτρέποντας κάθε πλευρά να αφήσει καυγάδες και διαφωνίες στο παρελθόν, όπου και ανήκουν.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα