Κεδίκογλου: Η κυβέρνηση καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Γιώργου Καμίνη

Την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ καταδίκασε με δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.

«Η κυβέρνηση καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Κάθε μορφής βία είναι απαράδεκτη σε μία δημοκρατική κοινωνία και είμαστε βέβαιοι ότι παρόμοιες ενέργειες καταδικάζονται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου.

Ανακοίνωση

για την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος της πρωτέυουσας εξέδωσε και ο Δήμος Αθηναίων, στην οποία τονίζει τα εξής:

«Η σωματική επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη για τους επικίνδυνους δρόμους στους οποίους οδηγεί η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Στοχοποιώντας ρητά τον δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος με ιδιαίτερη σαφήνεια έχει τοποθετηθεί σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, κ. Θ. Μπαλασόπουλος, επιχειρεί να συγκαλύψει τη διαχρονική εμπλοκή του στο σύστημα των πελατειακών σχέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι συνθήκες κατατρομοκράτησης που κάποιοι επιχείρησαν να επιβάλουν στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και οι τραμπούκικες επιθέσεις δεν συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων στον ευαίσθητο αυτό χώρο, και απαιτείται η ομόθυμη και απερίφραστη καταδίκη τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα