Διαφοροποίηση του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές

Ξαφνική αλλαγή θέσεων εμφάνισε το ΠΑΣΟΚ κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο,υιοθετώντας σχετικά αιτήματα εμπόρων και παραγωγών λαϊκών αγορών.

Συγκεκριμμένα ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής ανακοίνωσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ότι το κόμμα του διαφωνεί με τον διαχωρισμό παραγωγών και εμπόρων στις λαϊκές αγορές, καθώς και

με την κλήρωση των θέσεων.

Στην τοποθέτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι μετά και τις κινητοποιήσεις που δείχνουν αντιδράσεις όχι μόνο των παραγωγών αλλά και των εμπόρων, το κόμμα του χωρίς να αμφισβητεί τις προθέσεις του υπουργού Ανάπτυξης θεωρεί ότι είναι δίκαιο το αίτημά τους και προτείνει να μην αλλάξει το καθεστώς των θέσεων με τον διαχωρισμό παραγωγών και εμπόρων αλλά να παραμείνουν ως έχει.

Μάλιστα απέρριψε και το θέμα της κλήρωσης προτείνοντας να ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2015 μόνο για τις αδιάθετες θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισει ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, στην περίπτωση που ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, δεν προχωρήσει στις παραπάνω τροποποιήσεις.

Η διαφωνία αυτή έρχεται μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Βενιζέλου ότι θα τεθεί θέμα κυβερνητικής σταθερότητας από πιθανή αποτυχία της Ελιας στις ευρωεκλογές.

The post Διαφοροποίηση του ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα