Δένδιας: Πιθανοί στόχοι τρομακρατών πολιτικοί ή αστυνομικοί

Θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας, διεμήνυσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας για τη νέα τρομοκρατία και τη Χρυσή Αυγή.

Ο Νίκος Δένδιας επασήμανε ότι μπορεί «οποιοσδήποτε» να είναι τρομοκρατικός στόχος, χωρίς να αποκλείει να έχουν μπει στο στόχαστρο εξτρεμιστικών ομάδων πολιτικά ή αστυνομικά πρόσωπα.

«η πολιτεία οφείλει να λάβει, και θα λάβει, όλα τα απαραίτητα μέτρα και δεν θα επιτρέψει να

γίνει η χώρα μας πεδίο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ εξτρεμιστικών ομάδων», δήλωσε σε συνέντευξη στην εφημερίδα Realnews.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, ο κ. Δένδιας υποστήριξε ότι η δολοφονία των μελών της, την παρουσίασε ως θύμα.

«Πριν από την δολοφονική ενέργεια εις βάρος υποστηρικτών της, η Χρυσή Αυγή έδειχνε να έχει καθοδική πορεία στις δημοσκοπήσεις. Αλλά η δολοφονική ενέργεια προκάλεσε ένα κύμα συμπάθειας στην κοινή γνώμη, όπως είναι ευνόητο και όπως κάθε φορά συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Οι στυγεροί δολοφόνοι αυτό που πέτυχαν στην πραγματικότητα είναι να επιτρέψουν στη Χρυσή Αυγή να εμφανίζεται ως θύμα και όχι ως θύτης στην ελληνική κοινωνία, σε μία στιγμή απόλυτης κοινωνικής και πολιτικής της απομόνωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι ερεύνες συνεχίζονται για την παράνομη δραστηριότητα της οργάνωσης και τόνισε ότι «Η συνολική όμως αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να προέλθει από τη δραστηριότητα ενός Υπουργείου».

The post Δένδιας: Πιθανοί στόχοι τρομακρατών πολιτικοί ή αστυνομικοί appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα