Δεν τον φωνάζουν τυχαία «Μητρογκόλ»

Ο Κώστας Μήτρογλου φαίνεται να διανύει απο τις καλύτερες χρόνιες στο ποδόσφαιρο ,αφου συνολικά έχει πετύχει 12 γκόλ στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα ,πράγμα που σήμαινει οτι σημειώνει (1,5) γκολ ανα ματς σε όλη την Ευρώπη.

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων» που δείχνει να ανεβαίνει όλο και πιο ψήλα αφου σε κάθέ παιχνίδι σκοράρει και γίνεται ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού .

Η σεζόν αυτή ενδέχεται να ανοίξει πολλές πόρτες στον Κωστα Μήτρογλου που ενδέχεται να τον δούμε να παίζει και σε πρωτάθλημα ακόμα πιο

ανταγωνιστικό , οποίος και τον δεί γοητεύεται για το πόσο καλά διαχειρίζεται την σχέση του με την μπάλα .

Δεν είναι μόνο τα γκολ , που πετυχαίνει σε κάθε αγώνα όχι μονό με τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος.Το θέαμα που δίνει για τους λάτρεις της μπάλας τα χατ- τρίκ τα τακουνάκια και αλλα πολλά που τον κάνουν εναν ταλαντούχο ποδοσφαίριστη.Φαινεται να έχει «σκαρφαλώσει»για τα καλά στην κορυφή των σκόρερ της Ευρώπης.

Μάλιστα μαζι με τα δυό γκόλ που σημείωσε έχτες σε παιχνίδι με τον ΟΦΗ έφτάσε τα 12 γκόλ σε 8 αγώνες της Supeleuage.Σε όλα τα πρώταθλήματα της Ευρώπης δεν υπάρχει καποιός άλλος που να έχει πετύχει τον αριθμό των γκολ που έχει πετύχει στην μέχρι τώρα πορεία του ,ο Κώστας Μήτρογλου η αλλιώς «πιστολέρο».

The post Δεν τον φωνάζουν τυχαία «Μητρογκόλ» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα