Δεν θα παραστεί αύριο στην παρέλαση ο Βενιζέλος αντιδρώντας στις δηλώσεις Τζιτζικώστα

Αποδοκιμάζοντας τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα παραστεί στην αυριανή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη.

Τον κ. Βενιζέλο θα εκπροσωπήσει στην παρέλαση το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Αντώνης

Σαουλίδης, αλλά και αυτός θα αποχωρήσει σε περίπτωση που προσέλθει για να παραστεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Δημήτρης Καρύδης σε ραδιοφωνική του δήλωση, ανέφερε για τον κ. Τζιτζικώστα, μεταξύ άλλων:

«Έχει τινάξει την παρέλαση στον αέρα. Έχει καταφέρει με τη στάση του να έχει απομονωθεί πλήρως και όλοι να τον καταδικάζουν και να του ασκούν έντονη κριτική».

Ζήτησε επίσης: «η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση πρέπει να πάρουν πολύ καθαρή θέση πάνω σε αυτό το θέμα και να το στιγματίσουν και να το καταδικάσουν πλήρως και να απομονώσουν αυτόν τον άνθρωπο».Εξάλλου η Νομαρχιακή Επιτροπή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, επικρίνει τις άλλες πολιτικές παρατάξεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, στις οποίες καταλογίζει «άκρα του τάφου σιωπή».

«Τα ζητήματα αυτά δεν προσφέρονται για δημόσιες σχέσεις και επικοινωνιακές λογικές. Οφείλουν όλοι να πάρουν θέση. Παρατάξεις και περιφερειακοί σύμβουλοι. Το ΠΑΣΟΚ έγκαιρα πήρε θέση. Ο περιφερειάρχης δεν τίμησε τον θεσμικό του ρόλο. Έπρεπε ήδη να έχει δώσει την παραίτησή του και οφείλει να μην παραστεί στην παρέλαση δίπλα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που έδειξε με την χθεσινή του δήλωση τον δρόμο, όπως δεν έχουν θέση και οι χρυσαυγίτες. Επιβάλλεται τώρα να πάρουν όλοι θέση και να μη κρύβονται», πρόσθεσε.

The post Δεν θα παραστεί αύριο στην παρέλαση ο Βενιζέλος αντιδρώντας στις δηλώσεις Τζιτζικώστα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα