Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Ιωαννίδης

Tου Βαγγέλη Στολάκη

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο δικός μας συνδυασμός θα πορευτεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Επιλέξαμε το όνομα Κεντρική Μακεδονία: Πρωταθλήτρια για να φέρουμε στη μάχη το πάθος για τη νίκη» είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης κατά την πρώτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ως υποψήφιος Περιφερειάρχης και αποκάλυψε, απαντώντας σε ερώτηση της «Κ» πως την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες.

Παράλληλα γνωστοποίησε πως στις επόμενες εθνικές εκλογές

δεν θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος βουλευτής, ξεκαθαρίζοντας πως εάν δεν εκλεγεί την επόμενη ημέρα θα παραμείνει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Θα κάνουμε τη Μακεδονία πρωταθλήτρια. Στον αγώνα αυτό χρειαζόμαστε ανθρώπους προικισμένους με ένσημα της καθημερινής μάχης. Να κρατήσουν όσοι συμμετέχουν στον αγώνα ένα υψηλό επίπεδο» σημείωσε και απαντώντας στην «Κ» για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του τόνισε, αναφερόμενος στην ανακοίνωση των 26 εν ενεργεία περιφερειακών συμβούλων από τον Απόστολο Τζιτζικώστα είπε: «Δεν καθυστερήσαμε. Έχουμε τρεις βδομάδες που ξεκινήσαμε.

Τα 26 άτομα που ανακοινώθηκαν είναι η ομάδα Ψωμιάδη. Από αυτούς όμως ο καθένας έχει μια ψήφο. Προηγούνται κατά 27 ψήφους λοιπόν». Λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Μου κάνει εντύπωση πάντως που βρήκαμε 30 λογοτιμήτες. Είναι θετικό να συναντάς ανθρώπους που τιμούν το λόγο τους».

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στην Karfitsa.gr.

The post Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Ιωαννίδης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα