Δεν «πλήρωσε κανείς τη νύφη» για το σκάνδαλο με τις «φούσκες» στο Χρηματιστήριο Αθηνών – «Όλοι αθώοι» απεφάνθη η Δικαιοσύνη!

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το τεράστιο σκάνδαλο με τις μετοχές «φούσκες» στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όταν χιλιάδες μικροεπενδυτές είδαν εντός λίγων μηνών, να κάνουν φτερά οι οικονομίες τους τη στιγμή που στον βωμό της αύξησης του χρηματιστηριακού τζόγου τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων «σφαγιάστηκαν»! Κι ενώ άπαντες περίμεναν μια παραδειγματική τιμωρία για τους υπαιτίους, ήρθε η δικαστική απόφαση που τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα!

Το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου λοιπόν, μετατράπηκε σε δικαστικό

σκάνδαλο, καθώς το δικαστήριο αθώωσε 42 άτομα που κατηγορούνταν σε βαθμό κακουργήματος αφού οι δικαστές θεώρησαν ότι δεν στοιχειοθετήθηκε η απάτη. Όπως αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη, από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ότι η τιμή πώλησης των επίδικων πακέτων μετοχών επηρέασαν την τελική τους τιμή στο ταμπλό του ΧΑ την συγκεκριμένη περίοδο.

Αθωώθηκαν οι:

Παναγιώτης Κονταλέξης

Γεώργιος Μπατατούδης

Παναγιώτης Πανούσης

Κωνσταντίνος Στέγγος

Χρυσή Στέγγου

Στυλιανή Στέγγου

Σπυρίδων Τασόγλου

Ηλίας Τσοτάκος

Δημήτριος Ράνιος

Ιωάννης Μούστος

Ηλίας Μπογδάνος

Αλέξανδρος Στριγγάρης

Μαρίνος Νικηφοράκης

Μαρία Στουραϊτη

Εμμανουήλ Μανώλας

Ελένη Ζησιμοπούλου

Σπυρίδων Ζησιμόπουλος

Θεοφάνης Ράνιος

Σφακιανάκης Ιωάννης

Ιωάννης Ράνιος

Νικόλαος Βενιόπουλος

Ιωάννης Ψωμόπουλος

Συραινούλα Μαθηνού

Παναγιώτης Μαύρος

The post Δεν «πλήρωσε κανείς τη νύφη» για το σκάνδαλο με τις «φούσκες» στο Χρηματιστήριο Αθηνών – «Όλοι αθώοι» απεφάνθη η Δικαιοσύνη! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα