Γέμισε αστέρια η Θεσσαλονίκη-Η Περιφέρεια βράβευσε την Εθνική Ελλάδος του 2004

Στη βράβευση των παικτών της Εθνικής Ελλάδος του 2004 αλλά και της Εθνικής Ρουμανίας του 1994 προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια του σημερινού φιλανθρωπικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

«Η ανταπόκριση των διεθνών ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων στην πρόσκλησή μας αποτελεί τιμή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ευχαριστώ θερμά την Εθνική Ελλάδος

του Euro 2004 και την Εθνική Ρουμανίας 1994 για την κοινωνική τους ευαισθησία να συμπράξουν μαζί μας για την επίτευξη αυτού του υψηλού στόχου, που δεν είναι άλλος από το να βοηθήσουμε τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Τα αστέρια του ποδοσφαίρου αποδεικνύουν ότι η λάμψη τους δεν σβήνει όταν απομακρυνθούν τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά διαρκεί στο διηνεκές.

Η αξία των μεγάλων παικτών γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε δύσκολες εποχές όπως η σημερινή, όπου όλοι καλούμαστε να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζουμε. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την αγάπη που δίνουν στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και για το μήνυμα αλληλεγγύης που στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναπτύσσει συντονισμένα ένα δίκτυο δράσεων και πρωτοβουλιών κοινωνικής φροντίδας, με άμεσο αποδέκτη τις ευάλωτες ομάδες, τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αλλά και τα κοινωφελή ιδρύματα, που προσφέρουν πολύτιμο έργο.

ήμερα το απόγευμα, πάμε όλοι στο γήπεδο. Ελπίζουμε η Εθνική μας να κάνει πάλι το θαύμα της και η Ρουμανία του «τελευταίου μάγου του ποδοσφαίρου», του θρυλικού Γκέοργκ Χάτζι, να κάνει τα μαγικά της ώστε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Στον αγώνα αυτό δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν μόνο φίλαθλοι και συμπαίκτες στην κοινή προσπάθεια για να αναδείξουμε όλοι μαζί το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού και να ενδυναμώσουμε την κοινωνική συνοχή στον τόπο μας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Διαβάστε όλο το θέμα στο Karfitsa.gr

The post Γέμισε αστέρια η Θεσσαλονίκη-Η Περιφέρεια βράβευσε την Εθνική Ελλάδος του 2004 appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα