Δείτε τον νικητή του νέου διαγωνισμού μας για το δωρεάν πετρέλαιο – προσφορά της ΕΤΕΚΑ!

Ολοκληρώθηκε ο νέος μεγάλος διαγωνισμός του «Παρασκηνίου» με έπαθλο 400 λίτρα δωρεάν πετρέλαιοπροσφορά της εταιρείας ΕΤΕΚΑ!

Οι ενδιαφερόμενοι για έναν πιο… ξένοιαστο χειμώνα, μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωσή μας, απλά κάνοντας like στην ανάρτηση του διαγωνισμού στη σελίδα του «Παρασκηνίου» στο Facebook!

Η νέα

κλήρωση για την προσφορά των 400 λίτρων πετρελαίου, μετά από αυτήν που κάναμε στις 18 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε προχθές, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στα γραφεία μας, και η κληρωτίδα είχε 1004 υποψήφιους υπερτυχερούς, εκ των οποίων ένας θα απολάμβανε το μοναδικό προνόμιο που προσφέρει η ΕΤΕΚΑ! Η τύχη λοιπόν, «έκλεισε το μάτι» στον Μανώλη Σαβιολάκη (Manolis Saviolakis), ο οποίος έχει κάθε λόγο να χαμογελάει!

Συγχαρητήρια Μανώλη!

Αν θέλετε να βρεθείτε και εσείς στη θέση του Μανώλη, τότε δεν έχετε παρά να… παρακολουθείτε τους διαγωνισμούς μας και να δίνετε το «παρών» κάνοντας απλά ένα… like!

Εμείς απλά θυμίζουμε πως μέσα στο επόμενο διάστημα, θα κληρωθούν μέσω του site μας, συνολικά, 3000 λίτρα πετρελαίου!

Παρακαλείται ο νικητής όπως επικοινωνήσει με την εμπορική διεύθυνση του Paraskhnio.gr (κα. Κόρμπε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3634330) για να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραλαβής!

The post Δείτε τον νικητή του νέου διαγωνισμού μας για το δωρεάν πετρέλαιοπροσφορά της ΕΤΕΚΑ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα