Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη

Διαβάστε τι έχουν να σας πούν τα ζώδια για την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου:

ΚΡΙΟΣ 

Σήμερα, κοιτάτε τη ζωή με οπτιμιστική διάθεση και κάνετε πράγματα που ανοίγουν το μυαλό και την όρεξη σας. Ευνοούνται μετακινήσεις, συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα με χιούμορ ή έξυπνα και ευχάριστα. Αν κάτι σήμερα χρειάζεται να προσέχετε, είναι η απερισκεψία και αυτό γιατί ίσως από τη χαρά σας κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα συμβάλλουν σε ένα αμφίβολο αποτέλεσμα. Οι γεννημένοι του 1975

θα χαρείτε από ένα γεγονός που συνδέεται με το σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ 

Ένα χαμόγελο απλώνεται σήμερα στο πρόσωπο σας ενώ παρουσιάζονται ευκαιρίες για να εξοικονομήσετε χρήματα από κάποια συναλλαγή. Με την Αφροδίτη στον 5ο φροντίζετε το στυλ σας και δημιουργείτε προϋποθέσεις για όμορφες και ρομαντικές στιγμές, κάνοντας συστηματικές προετοιμασίες. Με τον Ουρανό στον Κριό θα έρθουν στο φως γεγονότα που θα σας ωθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή. Οι γεννημένοι του 1976 θα υπομείνετε αλλά δεν θα αφήσετε να σας ποδοπατήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Με τον Άρη στον Τοξότη άλλοι μαλώνετε με όλο τον κόσμο και άλλοι αναζητάτε ένα καινούργιο φίλο, συνεργάτη ή σύντροφο. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη έρχεται να αποτελέσει το διακόπτη που θα ανοίξει ή θα σβήσει μια σχέση από τη ζωή σας. Σε περιπτώσεις που υπάρχουν υπολείμματα δεν θα παρθούν οριστικές αποφάσεις αλλά θα προσδιορίσουν την πορεία των πραγμάτων. Οι γεννημένοι του 1970 θα ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό ή που σχετίζεται με την προηγμένη τεχνολογία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Μέσα στο χώρο της εργασίας μπορεί κάποιοι να δεχθούν την αποτυχία, όμως θα αποδοκιμάσουν την έλλειψη προσπάθειας. Σήμερα λοιπόν, μην πείτε «είναι δύσκολο, τα παρατάω» προσπαθήσετε και θα πετύχετε τώρα ή στην πορεία. Η Αφροδίτη έχει διάθεση για κόρτε, μπλα – μπλα, εξόδους για καφέ και δεν της χαλάσετε χατίρι, αντίθετα το ευχαριστιέστε. Οι γεννημένοι του 1974 θα βρείτε τρόπο να παρακάμψετε ένα τοίχο.

ΛΕΩΝ 

Σήμερα, είναι μια δημιουργική μέρα για εσάς και ζείτε για τη χαρά της αναζήτησης και της περιπλάνησης. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας κατεβάσουν στο επίπεδό τους, επειδή δεν μπορούν να σας φτάσουν. Ζητήματα που σχετίζονται με εκπαίδευση και αθλητισμό μπορούν να εξελιχθούν καλά, χωρίς να δαπανήσετε πολλά. Ένα φλερτ στο χώρο της δουλειάς θα σας γεμίσει με ευτυχία. Οι γεννημένοι του 1962 αποφύγετε να πείτε πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Φιλοσοφείτε θέματα που σχετίζονται με τις ρίζες και την οικογένειά σας και συγχρόνως ανοίγετε δρόμους επικοινωνίας με συγγενικά άτομα που μένουν μακριά, ταξιδεύουν, είναι ευτραφή ή ευημερούν. Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο θα εξετάσετε λεπτομερώς κάποιες ενδεχόμενες αλλαγές στην εμφάνισή σας μέχρι να καταλήξετε στην καλύτερη. Οι γεννημένοι του 1973 θα έχετε πρόταση για δουλειά από πρόσωπο που ξέρετε αλλά είχατε χαθεί.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, από τη μια φλυαρείτε και από την άλλη ξεσπαθώνετε όσον αφορά την ανυποληψία κάποιων. Οι μετακινήσεις σας σήμερα δεν θα ακολουθήσουν τη συνήθη ρουτίνα, αντίθετα για κάποιο

Keywords
Τυχαία Θέματα