Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Παρασκευή

Κριός Ένα πρόβλημα στη σχέση σας θα σας απασχολήσει εντόνως σήμερα, αλλά σύντομα θα καταλάβετε ότι δεν είστε εσείς αρμόδιοι να το λύσετε. Κάποιες φορές, τα πράγματα απλώς ξεφεύγουν από τον έλεγχό μας, Κριοί. Αποδεχτείτε το. Ο Ήλιος σας δείχνει το δρόμο της επιστροφής σε ένα γνωστό και αγαπημένο μέρος. Οι παλιές παρεξηγήσεις μένουν οριστικά στο παρελθόν.

Ταύρος Όλοι προσπαθούν να σας πείσουν να ηρεμήσετε και να υιοθετήσετε έναν πιο διακριτικό τρόπο ζωής, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται, η ένταση είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Διεκδικήστε χωρίς φόβο ό, τι πιστεύετε πως σας ανήκει, αρκετά με

τις υποχωρήσεις. Άνοδος στα ερωτικά- ένα μεγάλο εμπόδιο επιτέλους βγαίνει από τη μέση.

Δίδυμος Η επίδραση ενός νέου προσώπου της ζωής σας στον τρόπο που βλέπετε τα ερωτικά σας θα είναι καταλυτική. Επιτέλους η παθητικότητα δίνει τη θέση της στην όρεξη και την πρωτοβουλία. Ρισκάρετε, Δίδυμοι, ακόμα κι αν το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Η βελτίωση των οικονομικών σας είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, αλλά προμηνύει σπουδαία πράγματα.

Καρκίνος Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα, είναι ένα διάλειμμα απ’ όλους και απ’ όλα. Ο Δίας σας βοηθάει να βάλετε στον πάγο μια ανεξέλεγκτη κατάσταση, μέχρι να αποφασίσετε πως θα τη διαχειριστείτε. Τα νέα ερωτικά ανοίγματα χρειάζονται και κατάλληλη προετοιμασία, Καρκίνοι. Μην υπερεκτιμάτε τις αντοχές σας, ειδικά σε κρίσιμες περιόδους.

Λέων Μην παρακαλάτε άλλο έναν άνθρωπο που σας έχει δείξει επανειλημμένως ότι προτιμάει την ησυχία του. Τα προβλήματά του μπορεί να είναι πράγματι πολλά, αλλά κανείς δεν σας εγγυάται πως αξίζει τον κόπο να του τα λύσετε. Δώστε χρόνο στην τρέχουσα κατάσταση των επαγγελματικών- οι εξελίξεις θέλουν χρόνο για να σας φέρουν στο σημείο που ονειρεύεστε.

Παρθένος Μια ανασκόπηση των όσων συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες θα σας ευνοήσει σε αφάνταστο βαθμό από πρακτικής πλευράς, Παρθένοι. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε και να ιεραρχήσετε τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη ζωή σας (κυρίως την ερωτική), αν θέλετε να προχωρήσετε με καθαρή συνείδηση. Η Σελήνη ενδέχεται να σας προκαλέσει μια μικρή θλίψη, που όμως θα περάσει

Ζυγός Δεν υπάρχει λόγος να μένετε σε μια σχέση που έπαψε προ πολλού να λειτουργεί, απλώς και μόνο επειδή ελπίζετε να αποκατασταθεί μόνη της. Είναι προσόν να αναγνωρίζετε τις χαμένες σας μάχες, Ζυγοί. Σε καλή φάση οι φιλικές σας σχέσεις τώρα- η παρέα και η συντροφικότητα που σας έλειπαν ενσαρκώνονται από τα καταλληλότερα πρόσωπα.

Σκορπιός Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ αυτοπεποίθησης και αλαζονείας είναι πολύ λεπτή, Σκορπιοί. Σήμερα ακροβατείτε επικίνδυνα ανάμεσα στις δυο αυτές καταστάσεις, δοκιμάζοντας τις αντοχές των προσώπων που σας περιστοιχίζουν. Δώστε μια ευκαιρία στον ερωτικό σας σύντροφο να διαψεύσει τα απαισιόδοξα σενάρια που κάνετε για τη σχέση σας. Του το οφείλετε, έστω για τους τύπους.

Τοξότης Η επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες και φίλους σας είναι κομβικής σημασίας σήμερα και τα εμπόδια που ανακύπτουν στο πλαίσιο αυτής, αρκετά. Εξαντλήστε κάθε περιθώριο συνεννόησης και θα ανταμειφθείτε. Η Αφροδίτη σας ωθεί σε επικίνδυνα ερωτικά μονοπάτια, αλλά απ’ ό, τι φαίνεται, χρειάζεστε ένα σοκ για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας.

Αιγόκερως Σταματήστε τα καπρίτσια και τα παιχνίδια εγωισμού, Αιγόκεροι, γιατί αυτός στον οποίο στοχεύετε, έχει πάψει να τα βρίσκει χαριτωμένα. Μην υποτιμάτε την ικανότητά σας να επενδύσετε σε κάτι πιο ώριμο. Η επανάληψη ενός παλιού λάθους θα σας οδηγήσει επιτέλους στην εμπέδωση ενός μαθήματος που θα έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό.

Υδροχόος Αρκετά πισωγυρίσματα κάνατε μέχρι τώρα, Υδροχόοι. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε μόνο μπροστά και να εμπιστευτείτε νέα άτομα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει νέες θυσίες και καινούργια λάθη. Μια επαγγελματική αποτυχία δεν φέρνει το τέλος του κόσμου. Μαζέψτε τα κομμάτια σας και προετοιμαστείτε για τον επόμενο γύρο, που θα είναι σίγουρα καλύτερος.

Ιχθύς Σήμερα, ο Δίας κάνει τη φωνή σας να ακουστεί μέχρι πέρα και στέλνει τα μηνύματά σας με ακρίβεια στους παραλήπτες που πρέπει. Δεν είναι ανάγκη να προβείτε σε κινήσεις εντυπωσιασμού- το κομμάτι της επικοινωνίας βρίσκεται σε πολύ καλή μοίρα. Προσοχή στους Διδύμους που σας προσεγγίζουν- μην τους αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα γιατί θα το εκμεταλλευτούν.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα