Συνάντηση Βενιζέλου - Παπανδρέου για τη μαύρη τρύπα 110 εκατ. στο ΠΑΣΟΚ

12:16 30/4/2013 - Πηγή: TNSite

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια μετά από τα αποτελέσματα ελέγχου που διενεργούν έξι γνωστές ελεγκτικές εταιρείες και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν καταγράψει μαύρη τρύπα επί ηγεσίας Γιώργου Παπανδρέου.

"Όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο έλεγχος της οικονομικής διαχείρισης

του ΠΑΣΟΚ ανατέθηκε από κοινού στις έξι μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα. Πόρισμα του ελέγχου δεν έχει υποβληθεί", αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιπποκράτους την Παρασκευή.

Το κοινό πόρισμα για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και τα αποτελέσματα της έρευνας των έξι εταιρειών δεν αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες πριν από το Πάσχα.

Σε μια προσπάθεια να εξηγηθεί το πως δημιουργήθηκε η μαύρη τρύπα στο ΠΑΣΟΚ, Τα Νέα έδωσαν δύο ενδεικτικά παραδείγματα.

Τον Μάρτιο του 2012 έφτασε στο ΠΑΣΟΚ ο λογαριασμός για το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα τον Ιανουάριο του 2012 για την ετήσια Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Αυτό ήταν από τα πρώτα πράγματα που βρήκε στο γραφείο του κάτω από τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα για την εκλογή του στη θέση του νέου προέδρου ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με τον λογαριασμό που πήρε στα χέρια του να ανέρχεται στα 200.000 ευρώ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πίστευε στα μάτια του.

Ανάλογο αίτημα για κάλυψη εξόδων υπέβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου και τον Απρίλιο του 2012, όταν μετέβη στο Κέιπ Τάουν όπου η Σοσιαλιστική Διεθνής τον εξέλεξε εκ νέου πρόεδρο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδινε τότε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών και όταν αντέδρασε για το ποσό που ζητούσε ο πρώην πρωθυπουργός η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν πως "είναι προς τιμήν του ΠΑΣΟΚ που εκλέχθηκα και πάλι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς".

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα