Δείτε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Μη φοβάστε να εγκαταλείψετε συμπεριφορές και πρακτικές που δεν απέδωσαν τους καρπούς που θέλατε, στο παρελθόν. Η προσαρμογή σε μια νέα πραγματικότητα θα είναι δύσκολη από κάθε άποψη, αλλά ευεργετική. Ο Κρόνος φέρνει αλλαγές στα ερωτικά σας τώρα, που έρχονται ως φυσιολογική εξέλιξη ενός γενικότερου κύματος μεταβολών στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ταύρος Εντείνετε τις προσπάθειές σας στον χώρο της δουλειάς, χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα, σύντομα. Η εργατικότητα και η υπομονή σας θα εκτιμηθούν δεόντως

από αυτούς που πρέπει, την κατάλληλη στιγμή. Μην αποπαίρνετε τους Καρκίνους σήμερα γιατί τους έχετε και σας έχουν ανάγκη. Βρείτε τρόπο να υπερβείτε τις διαφωνίες σας, έστω προσωρινά.

Δίδυμος Μην υποτιμάτε τη δύναμη της τέχνης και την επιρροή που μπορεί να ασκήσει στη ζωή σας, Δίδυμοι. Αφεθείτε στα χέρια εκείνων που μπορούν να σας καθοδηγήσουν πνευματικά και προσπαθήστε να αποβάλετε κάποια από τα ταμπού σας. Σε δημιουργική τροχιά τα ερωτικά σας. Κάτι ελπιδοφόρο κάνει τα πρώτα του βήματα τώρα.

Καρκίνος Δεν είστε υποχρεωμένοι να νουθετήσετε αυτόν που αρνείται πεισματικά να καταλάβει, Καρκίνοι. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, και κανείς δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Καλά νέα σας περιμένουν αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ορισμένες θυσίες και στερήσεις από το παρελθόν επιτέλους αποδίδουν. Μην αφήσετε άσχετους να τις καρπωθούν.

Λέων Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε τις ιδέες σας και να βάλετε σε εφαρμογή τις εμπνεύσεις σας, Λέοντες. Μη φοβάστε τον ανταγωνισμό, η τύχη είναι με το μέρος σας και τα βλέμματα στραμμένα-κυρίως-πάνω σας. Η Αφροδίτη δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για νέους έρωτες, μακριά από οτιδήποτε θυμίζει, έστω αμυδρά, τις αποτυχίες του παρελθόντος.

Παρθένος Μη βιαστείτε να κρίνετε πρόσωπα και καταστάσεις, σήμερα, Παρθένοι. Το πιθανότερο είναι να πέσετε έξω, κι αυτό δε συμφέρει ούτε εσάς, ούτε και τη δημόσια εικόνα σας. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα. Μια εξέλιξη στον τομέα της δουλειάς θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με μια πρόσφατη επιλογή σας. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε κάποιον εμπειρότερο.

Ζυγός Όλα δείχνουν, Ζυγοί, πως ήρθε η ώρα να τελειώσετε μια σχέση που ολοκλήρωσε τον κύκλο της, παίρνοντας εσείς οι ίδιοι την πρωτοβουλία. Μην διαιωνίζετε μια κατάσταση που δεν βοηθάει κανέναν, γιατί, πέραν όλων των άλλων, καθυστερείτε την δική σας εξέλιξη. Σε καλή φάση τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας, αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός Ο Δίας αλλάζει εκ θεμελίων τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε μια ερωτική κατάσταση, δίνοντάς σας λόγους να υπομείνετε ορισμένες συμπεριφορές, με απώτερο σκοπό να επαυξήσετε το τελικό συναισθηματικό σας κέρδος. Το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις. Στάσιμα τα οικονομικά σας δεδομένα- δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, σ’ αυτή τη φάση.

Τοξότης Η επίδραση των Αιγόκερων είναι κάτι παραπάνω από καταλυτική, σήμερα, στη ζωή σας. Επιτέλους, μια σχέση που ταλαιπωρήθηκε από το ψέμα και την αμφιβολία, περνάει σε καινούργιο επίπεδο, και δεν θυμίζει σε τίποτα το πρόσφατο ιστορικό της. Είστε σίγουροι πως ξέρετε ακριβώς τι θέλετε για την ερωτική σας ζωή; Ελέγξτε ξανά.

Αιγόκερως Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, σήμερα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αφήσετε τα μείζονα ζητήματα που ανακύπτουν μεταξύ υμών και του συντρόφου, χωρίς συζήτηση. Σταθμίστε προσεκτικά τις ανάγκες σας. Αποκαθίστανται οι σχέσεις σας με έναν φίλο που σας πλήγωσε χωρίς να το περιμένετε. Μην πιέσετε, ωστόσο, την κατάσταση.

Υδροχόος Η σχέση σας με έναν Καρκίνο αρχίζει να περιπλέκεται πολύ, ίσως περισσότερο απ’ ό, τι χρειάζεται. Σκεφτείτε καλά αν αξίζει να συντηρείτε έναν δεσμό που δεν σας εκφράζει πλέον, απλώς και μόνο για λόγους παράδοσης. Ο Πλούτωνας επαναφέρει τα οικονομικά σας σε τάξη, αλλά η αυτοπειθαρχία σας παίζει ακόμα σπουδαίο ρόλο.

Ιχθύς Μη βιάζεστε να καταδικάσετε ή να αθωώσετε άτομα που δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα όλα τους τα χαρτιά. Κάντε υπομονή, Ιχθείς, γιατί η πλανητική συγκυρία σας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συμβουλές των άλλων περιττεύουν, όσο καλοπροαίρετες κι αν είναι.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα