Δείτε πώς έγινε πρώην πανέμορφο μοντέλο, μετά από… 350 πλαστικές!

Παρά τις υποσχέσεις που έδωσε στην οικογένεια της πως και καλά θα σταματούσε τις πλαστικές εγχειρήσεις , η celebrity-μοντέλο, γνωστή για τις πλαστικές στις οποίες έχει υποβληθεί, Alicia Dovall, εθεάθη με σημάδια και τσιρότα στο πρόσωπο. Η γυναίκα, αποκαλύπτει ότι το πρόσωπο της είναι πλέον τόσο κατεστραμμένο που δεν μπορεί να χαμογελάσει στην μικρή της κόρη.

Αποκαλύπτει ότι έβγαλε από το πρόσωπό της, όλα τα επιθέματα που είχε τοποθετήσει με πλαστικές επεμβάσεις, για να μπορέσει επιτέλους να έχει ένα πρόσωπο που κινείται και κάνει εκφράσεις. Η διαδικασία περιελάμβανε να σπάσει το σαγόνι της και την μύτη της, αλλά και να κόψει τα αυτιά της. Τώρα το πρώην μοντέλο δηλώνει αποφασισμένο ότι θα κάνει τα πάντα για να μπορεί να χαμογελάει στο παιδί της.

Η 34χρονη, αποκάλυψε ότι το πρόσωπο της ήταν τόσο «ακούνητο» που δεν μπορούσε πια ούτε να χαμογελάσει. Η Alicia, έκανε 350 επεμβάσεις και έχει ξοδέψει περίπου 1,2 εκατ. λίρες για αυτές. Εχει δύο κόρες, την Georgia 16 ετών και την μόλις 16μηνών Papaya.

Σε συνέντευξη της σε βρετανική εφημερίδα δήλωσε: «Φανταστείτε να κρατάτε το παιδί σας για πρώτη φορά και να μην μπορείτε να του χαμογελάσετε. Ημουν τόσο εγωίστρια. Το μόνο μου όνειρο τώρα είναι να με δει η κόρη μου να της χαμογελάω». Επίσης αποκάλυψε, ότι πλέον δεν μπορεί ούτε καν να πιεί φυσιολογικά καθώς πολλές φορές πονάει το πρόσωπο της.

Πρώτη φορά έκανε επέμβαση στα 17 της και από τότε έχει κάνει έξι πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη, έντεκα στην περιοχή των ματιών, έχει βάλει επιθέματα στα μάγουλα και το πηγούνι και έχει κάνει αμέτρητα λίφτινγκ. Επίσης, έχει κοντύνει το ένα της πλευρό για να φαίνεται λεπτότερη, αλλά έχει κόψει και τα δάχτυλα των ποδιών της για να δείχνουν ωραιότερα με πέδιλα. Επίσης έχει κάνει πλαστικές σε κοιλιά, γλουτούς ενώ στο στήθος έχει επέμβει 16 φορές. Η ίδια πλέον πιστεύει ότι έχει εθιστεί στις επεμβάσεις και κατηγορεί τους πλαστικούς χειρούργους που την αναλάμβαναν μόνο και μόνο για να πάρουν τα χρήματα, εξηγώντας πως πήγαινε στις επισκέψεις με μια κούκλα Μπάρμπι στο χέρι, λέγοντας ότι θέλει να της μοιάσει και αυτοί αντί να την αποτρέψουν την έβαζαν στο χειρουργείο.

Εκτός από τις σπουδές της κόρης της, όλα τα υπόλοιπα χρήματά της πήγαιναν σε επεμβάσεις. «Δεν έκανα τίποτα, ούτε εξόδους, ούτε ρούχα, ούτε διακοπές. Επεισα ακόμα και έναν σύντροφο μου να μου πληρώσει μια για δώρο. Εκανα μόνο εγχειρήσεις», δήλωσε η 34χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα