Δείπνο Βενιζέλου με πράσινα συνδικαλιστικά στελέχη στον Κορυδαλλό

Κοντά στις φυλακές Κορυδαλλού στην ταβέρνα «Βασίλης» ο κ. Βενιζέλος είχε χθες βράδυ καλεσμένους τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ.

Η μουσική με τη ζωντανή ορχήστρα έπαιζε συνεχώς και περίπου 100 στελέχη άκουγαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τους αναλύει την κατάσταση και στον τομέα των τραπεζών τον οικονομικό, αλλά
και στον πολιτικό.

Μαζί με το κ. Βενιζέλο ήταν παρόντα στελέχη όπως ο κ. Κουκουλόπουλος , Χρήστος Πρωτόπαπας , και ο κ. Καρύδης γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ. Από τους συνδικαλιστές ήταν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος και ο οργανωτικός γραμματέας της συνομοσπονδίας Βαγγέλης Μουτάφης. Από τους συνδικαλιστές ήταν διάφορα συνδικάτα και ο κ. Βενιζέλος μίλησε αρχικά για τις τράπεζες σημειώνοντας πως οι Έλληνες τραπεζίτες δεν έχουν αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο ενώ σε ότι αφορά τα πολιτικά δεν παραμέρισε το γεγονός πως αν στις ευρωεκλογές και στις περιφερειακές εκλογές η διάφορα είναι μεγάλη με τον ΣΥΡΙΖΑ τότε από την επόμενη ημέρα θα έχουμε θέματα είπε και γι’ αυτό τους είπε πως από τώρα κιόλας ο κόσμος θα πρέπει να αναλάβει και τις δικές του ευθύνες. Να αποτρέψει δηλαδή εννόησε μια τέτοια πιθανότητα γιατί μετά η χώρα θα μπει σε περιπέτειες.

Η συνάντηση πάντως είχε επιτυχία καθώς οι πράσινοι συνδικαλιστές έμειναν ικανοποιημένοι από την ενημέρωση και τη συζήτηση με τον κ. Βενιζέλο που ήταν διεξοδική και σε καλό επίπεδο.

The post Δείπνο Βενιζέλου με πράσινα συνδικαλιστικά στελέχη στον Κορυδαλλό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα