Πέρυσι έκλαιγαν για το λουκέτο στην ΕΡΤ και τώρα ζητούν να προσληφθούν χωρίς πτυχίο

Επικίνδυνοι κλαψομ@@νιδες

Η κλάψα για το λουκέτο της ΕΡΤ, διαδέχθηκε την κλάψα για τα πτυχία που θέτει ως προϋπόθεση η προκήρυξη για να προσληφθεί κάποιος στον νέο φορέα και συνεχίστηκε με την κλάψα για το πώς θα λειτουργήσει ο φορέας με 600 εργαζόμενους!

Μόνο που οι επικίνδυνοι, πλην επαγγελματίες κλαψομ@@νιδες, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μια χώρα όπως η Ελλάδα με μόλις 10 εκ. πληθυσμό – όπου όλοι παραδέχονται ότι δεν μπορεί να αντέξει

παραπάνω από δυόμισι κανάλια, δεν μπορεί να συντηρεί έναν δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα με 3.500 εργαζόμενους. Δεν είμαστε ούτε η Μεγάλη Βρετανία με το BBC ούτε οι ΗΠΑ με το CNN!

Προφανώς είναι ψιλά γράμματα, αφού είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν ότι το πτυχίο δεν πρέπει να είναι απαραίτητο κριτήριο για την πρόσληψη στο Δημόσιο! Είναι αυτοί που έκαναν τις προάλλες γενική συνέλευση για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στον νέο φορέα κι ας μην διαθέτουν τα τυπικά προσόντα! Δηλαδή τα ίδια πρόσωπα που εργάζονταν στην ΕΡΤ και που κανείς δεν ξέρει πώς μπήκαν, απολαμβάνοντας «βασιλικές» εργασιακές συνθήκες! Κι ας μην κουράστηκαν ποτέ να βγάλουν ένα σχολείο (γιατί υπήρχαν και τέτοιες περιπτώσεις) ή ένα πανεπιστήμιο! Είχαν όμως μπάρμπα στην Κορώνη! Αυτοί οι τύποι πέρυσι φώναζαν για το λουκέτο στην ΕΡΤ και φέτος στριμώχνονται για μια θεσούλα στον φορέα που κατήγγειλαν και, φυσικά απαιτούν προσλήψεις χωρίς πτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα