Δε χαρίζεται στον Παναθηναϊκό ο Βαρδινογιάννης – «Κλείνει» την Παιανία από 1/7

Μολονότι ο Παναθηναϊκός έσπευσε να ανακοινώσει το Απήλιον ως το νέο του προπονητικό κέντρο, γνωρίζει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμο να τον φιλοξενήσει και ήλπιζε να συνεχίσει προς το παρόν στην Παιανία. Μόνο που… ο Γιώργος Βαρδινογιάννης φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην εφημερίδα «Η Γάτα», ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού

προαναγγέλει ότι η Παιανία θα κλείσει τις πύλες της από την 1η Ιουλίου! «Θα κλείσει την 1η Ιουλίου», είπε αρχικά ο κ. Βαρδινογιάννης και συνέχισε: «Αν, δηλαδή, έβαζα εγώ κάποιον να μείνει σε ένα από τα διαμερίσματα και τώρα θέλω να τα χρησιμοποιήσω για κάποιον άλλο λόγο, θα μου πει ότι μένει μέσα; Δεν γίνονται πουθενά αυτά τα πράγματα».

Η δήλωση αυτή έρχεται ως απάντηση στην προ ημερών δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου: «Φαντάζομαι ότι μετά από 32 χρόνια, είναι λογικό να γίνει σταδιακά η μετακόμιση μέσα σε μερικούς μήνες. Δεν πρέπει δηλαδή ντε και καλά να φύγουμε την 1η Ιουλίου από την Παιανία». Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, αν ισχύουν τα όσα είπε ο κ. Βαρδινογιάννης, αυτόματα δημιουργείται ένα τεράστιο πρόβλημα στους «πράσινους» οι οποίοι θα πρέπει να ψάχνουν για προπονητικό κέντρο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους, με τις επιλογές να είναι ελάχιστες έως μηδενικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα