Χριστούγεννα ανά τον κόσμο

Δεν μπορείτε να ταξιδέψετε; Μην απογοητεύεστε καθώς μπορείτε να δείτε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες το πώς γιορτάζουν διάφοροι λαοί τα Χριστούγεννα. Επιλέξτε την καλύτερη για σας!

Επιλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό

Άγιος Βασίλης και τάρανδος κάνουν σκι στις όχθες του ποταμού Πότομακ στην αμερικανική πολιτεία του Μέριλαντ.

Ναυαγοσώστες ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στο Bondi Beach,

στην Αυστραλία.

Στο Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος μεταφέρει ένα άγαλμα του Ιησού στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, κατά τη διάρκεια της πρώτης του λειτουργίας την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στο Σάο Πάολο, ένα μέλος των Black Bloc μοιράζει ρούχα σε άστεγους ανθρώπους. Οι κουκουλοφόροι αναρχικοί έχουν χρησιμοποιήσει βία κατά την αντικαπιταλιστική διαδήλωσή τους στη Βραζιλία φέτος.

Στη Μπανγκούι, την πρωτεύουσα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, οι χριστιανοί έπρεπε να παραστούν στο “Midnight Mass” το απόγευμα, εξαιτίας προληπτικών μέτρων της αστυνομίας. Μια σύγκρουση μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων εκτιμάται ότι έχει αφήσει περίπου 1.000 νεκρούς από την 5η Δεκεμβρίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Peter Nguyen Van Νον γιόρτασε το «Midnight Mass» σε μια εκκλησία έξω από πρωτεύουσα του Βιετνάμ, που βρίσκεται σε μία από τις φτωχότερες ενορίες επισκοπής του.

Μέλη του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία του International Security Assistance Force έκαναν τη δική τους παραμονή των Χριστουγέννων στο Μπαγκράμ, μια στρατιωτική βάση στην Καμπούλ, στο Αφγανιστάν.

Στην πρωτεύουσα του Ιράκ, Βαγδάτη, οι χριστιανοί παρακολούθησαν την παραμονή των Χριστουγέννων στην εκκλησία St Joseph Chaldean.

Πηγή: BBC

The post Χριστούγεννα ανά τον κόσμο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα