Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία της Κύπρου για όργια με ανήλικες

Ένας 57χρονος επιχειρηματίας και ένας 35χρονος συνελήφθησαν από τις αρχές για υπόθεση βιασμού και διαφθοράς δυο ανήλικων κοριτσιών 15 και 14 ετών.

Ο λόγος για τον 57χρονο Κωνσταντίνος Λευκαρίτης, είναι μέλος του ΔΣ της εταιρείας Πετρελαιοειδών «Πετρολίνα» η οποία είναι οικογενειακή.

Η οικογένεια Λευκαρίτη είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Κύπρο και έντονα δραστηριοποιημένη στην κοινωνική ζωή, τις επιχειρήσεις και τον αθλητισμό. Μαζί με τον Κ. Λευκαρίτη συνελήφθη και ο 35χρονος φίλος του Νίκος Νικολάου. Και οι δύο προφυλακίστηκαν για 6 μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευενες της αστυνομίας. Την υπόθεση κατήγγειλε στην αστυνομία 15χρονη η οποία είχε γνωριστεί με τον Ν. Νικολάου στο Facebook. Όπως υποστήριξε, ο Νικολάου την απήγαγε και την πήγε στο διαμέρισμά του όπου τη βίασε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ίδιο διαμέρισμα βρισκόταν και μια 14χρονη, η οποία πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Ο Νικολάου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μετέφερε τις δύο ανήλικες στο σπίτι του Κ. Λευκαρίτη και εκεί ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και με τον επιχειρηματία.

Ο Νικολάου υποστηρίζει ότι οι δύο ανήλικες πρόσφεραν σεξ επί πληρωμή και πήγαν με τη θέλησή τους. Στο σπίτι του βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Εξετάζεται αν τα δύο κορίτσια έκαναν χρήση ναρκωτικών. Οι δυο άντρες δεν έφεραν ένσταση στην προφυλάκισή τους.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι: Για τον μεν Κωνσταντίνο Λευκαρίτη, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του νόμου περί εμπορίας προσώπων και διαφθορά γυναίκας, ενώ για τον κ. Νικολάου εμπορία παιδιών, απαγωγή, βιασμό, πρόκληση πραγματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων, άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς και κλοπή.

The post Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία της Κύπρου για όργια με ανήλικες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα