Οι πλειστηριασμοί το θέμα της έκτακτης συνάντησης στο Μαξίμου

Κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά και παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και του υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, , με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Σύμφωνα με

πληροφορίες, εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα και πλέον στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι να κλείσει η συμφωνία πριν το τέλος του έτους, με δεδομένη την αναβολή της επίσκεψης της τρόικας, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Για φανερή διαφωνία μεταξύ κυβέρνησης- τρόικας έκανε λόγο ο κ. Χατζηδάκης μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία έγινε εκτάκτως, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση του paraskhnio.gr, καθώς η κυβέρνηση κάνει αγώνα ταχύτητας για τη νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε για τους πλειστηριασμούς και τόνισε τα εξής: «Για να μην έχουμε καταλήξει υπάρχει διαφωνία. Εμείς πιέζουμε για να υπάρξει κάλυψη περισσοτέρων, χωρίς όμως αυτό να αφορά μπαταχτσήδες και ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις ρυθμίσεις για να μην πληρώνουν».

The post Οι πλειστηριασμοί το θέμα της έκτακτης συνάντησης στο Μαξίμου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα