Χάνει οριστικά και την Άντερλεχτ ο Κώστας Μήτρογλου

Η απουσία του Κώστα Μήτρογλου από τον αγώνα «κλειδί» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ επιβεβαιώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαππάς, διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» και επιβεβαίωση την απώλεια.

ο κ. Καραπαππάς δεν ενημέρωσε για το ακριβές διάστημα της απουσίας του Μήτρογλου ωστόσο ξεκαθάρισε πως είναι απίθανο να έχει αποθεραπευτεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά την απόπειρα βανδαλισμού που

έγινε τα ξημερώματα στο Καραϊσκάκης ανέφερε: «Γύρω στις 4 τη νύχτα, 3-4 άνθρωποι πήγαν και έσπασαν ορισμένα πράγματα στο Καραϊσκάκη και εν συνεχεία έκαναν και ό,τι χειρότερο.

Δηλαδή πήγαν στο μνημείο της Θύρας 7 και έσκισαν σημαίες, προσπάθησαν να σπάσουν εκεί το μάρμαρο με τα ονόματα των θυμάτων.

Νομίζω πως, όποια ομάδα κι αν υποστηρίζει κανείς, κάτι τέτοιο προκαλεί μία πικρία και μία ενόχληση. Δεν είναι στο πλαίσιο του φυσιολογικού, ούτε καν του οπαδικού, κάτι τέτοιο.

Πάει σε άλλα επίπεδα. Επειδή το Καραϊσκάκη δεν είναι χώρος αφρούρητος, που ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει, οι κύριοι αυτοί έχουν ήδη συλληφθεί».

The post Χάνει οριστικά και την Άντερλεχτ ο Κώστας Μήτρογλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα