Μπέρδεψαν την αταξία με τη νομιμότητα

Έχω μια ιδέα. Εάν με απολύσει ο ιδιοκτήτης του «Παρασκηνίου», είτε γιατί δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει άλλο να με πληρώνει, είτε γιατί γράφω αρλούμπες, είτε γιατί δεν του αρέσει η φάτσα μου, θα κλειστώ στα γραφεία και θα κρεμάσω απ΄έξω ένα πανό που θα αναγράφει «Κατάληψη». Και στην περίπτωση που έρθει η αστυνομία να με πετάξει έξω, γιατί θα έχω καταλάβει έναν χώρο που δεν μου ανήκει, θα βρω υποστήριξη στην… αντιπολίτευση. Γιατί φαίνεται πως σε αυτή τη χώρα, η αντιπολίτευση προστετεύει εκείνους που κάνουν παράνομες πράξεις.

Πού τη βρήκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

του ΣΥΡΙΖΑ την κατάλυση της νομιμότητας με την επέμβαση των ΜΑΤ στο κτήριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή; Ας μας απαντήσει ως νομικός: Αποτελεί ή όχι κατάλυση της νομιμότητας η κατάληψη της ΕΡΤ; Το φοβερό το είπε ο Βούτσης στη Βουλή, ότι η έφοδος στην ΕΡΤ συνιστά κίνηση πολιτικής αποσταθεροποίησης. Η χώρα, κύριε Βούτση, αποσταθεροποιείται, όταν όλοι θέλουν να συνεχίσουν να ζουν τρεφόμενοι από ένα δημόσιο που δεν έχει πια να δώσει τίποτα. Αποσταθεροποίηση είναι ότι καταλαμβάνουμε δημόσιους χώρους, όταν κλείνουμε καθημερινά το κέντρο και το αφήνουμε να ρημάζει.

Τι περιμένουμε όμως από πολιτικούς που έχουν τέτοιες αντιλήψεις… Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνοι που έκλεισαν στη Νομική Αθηνών λαθρομετανάστες για να τους βρουν στέγη εκεί, αντί να τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους.

Από τον Καμμένο που βλέπει παντού «δυνάμεις κατοχής», δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Βλέπετε, εμάς μας ψεκάζουν, εκείνον όχι, γι’ αυτό κατέχει την απόλυτη αλήθεια.

Ακατανόητη είναι και η αντίδραση του Κουβέλη, ότι στις μεταρρυθμίσεις δεν πρέπει να ακολουθείται «αυταρχικό πρότυπο». Τώρα εξηγείται γιατί αποχώρησε από την κυβέρνηση. Δυστυχώς, ούτε ο Κουβέλης θέλει να σπάσει αυγά. Ας μείνουν λοιπόν όλα όπως ήταν. Ή καλύτερα, ας κρατήσουν οι χοροί…

Αβέρκιος Λουδάρος
[email protected]

The post Μπέρδεψαν την αταξία με τη νομιμότητα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα