Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Καρφίτσα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γραφεία της Εφημερίδας Karfitsa στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε σήμερα ο πρώην υπουργός και πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», ανεξάρτητος βουλευτής κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος συναντήθηκε με τον εκδότη των εφημερίδων Karfitsa και Παρασκήνιο κ. Νίκο Καραμανλή με τον οποίο συζήτησαν τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Την

επέμβαση των ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή σχολίασε στην web tv του Karfitsa.gr και της έντυπης Karfitsa ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» και ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δήλωση σαφής , κατηγορηματική: κανένας δεν έχει δικαίωμα να καταλαμβάνει δημόσια κτήρια. Το έλεγα όταν ήμουν Υπουργός Υγείας και επί ένα μήνα μου καταλάμβαναν το γραφείο και μετά σποραδικά μία φορά τις 15 μέρες μού καταλάμβαναν τα γραφεία, ορισμένες φορές και όλο το κτήριο του Υπουργείου Υγείας. Έλεγα ναι στις διαμαρτυρίες , όχι στις καταλήψεις δημοσίων κτηρίων. Με την ΕΡΤ όταν έγινε η πραξικοπηματική, αποσπασματική και αίολη κυβερνητική ενέργεια σε 10 λεπτά είχα βγει είχα δηλώσει υποστήριξη στους εργαζομένους…

Διαβάστε περισσότερα στην karfitsa.gr

The post Ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Καρφίτσα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα