Μπαρτζώκας: Από τις ήττες έρχονται οι μεγάλες επιτυχίες!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ενόψει το αγώνα με τη Φενέρμπαχτσέ για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Όπως είπε ο Έλληνας τεχνικός τα άσχημα αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα και μέσα από αυτά η ομάδα καταφέρνει να πετύχει σπουδαία πράγματα.

«Μία πτώση απόδοσης έχει πολλές ερμηνείες. Οι αιματολογικές εξετάσεις που έχουμε κάνει δείχνουν ότι είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση. Αγωνιστικά δεν

φαίνεται αυτό.

Κάναμε κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και γα την ήττα από τον ΚΑΟΔ. Σε συνδυασμό βέβαια με τους τραυματισμούς.

Παίξαμε με αδόκιμα σχήματα και στην ομάδα υπήρξε ανισορροπία. Δεν πιστεύω ότι έχουμε κάνει «κοιλιά» σωματικά, αλλά πνευματικά. Μετά τη πρώτη ήττα αρχίζει και δημιουργείται μία κατάσταση αμφισβήτησης.

Είπα στα παιδιά ότι όλες οι ομάδες έχουν τέτοια αποτελέσματα Από αυτές τις συνθήκες έρχονται και μεγάλες επιτυχίες» σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Σε ό,τι αφορά αν η ομάδα μπορεί να ανατοπριθεί στην πίεση σημείωσε: «Παίζει ρόλο το ότι είμαστε στην Ελλάδα και το μυαλό των παικτών επηρεάζεται από το αποτέλεσμα ενός ντέρμπι.

Είμαστε σε καθεστώς πίεσης, αλλά έτσι είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς πληρωνόμαστε για να δείχνουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Έχουμε επιλεγεί να είμαστε εδώ για να αντέχουμε στην πίεση».

The post Μπαρτζώκας: Από τις ήττες έρχονται οι μεγάλες επιτυχίες! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα