Ατυχία ξανά για τον Χριστοδουλόπουλο

Για ακόμη μία φορά χτύπησε η ατυχία την πόρτα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου καθώς ο μεσοεπιθετικός των “πρασίνων” υπέστη διάστρεμμα στην πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Παιανία.

Ο Λάζαρος υπέστη ένα διάστρεμμα στο πόδι που είχε κάνει την επέμβαση την προηγούμενη χρονιά και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τη Μάλαγα. Θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, από όπου και θα διαπιστωθεί το πλήρες μέγεθος του τραυματισμού του. Πολύ δύσκολα ωστόσο θα προλάβει το ματς στο Ροσαλέδα. Είναι πλέον πολύ πιθανό να δούμε τον Φορναρόλι στην 11άδα. Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης
Αλαφούζος «ανηφορισε» στην Παιανία, όπου παρακολούθησε την προπόνηση και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Οι ποδοσφαιριστές  ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και έπειτα επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες πριν ολοκληρώσουν με δίτερμα. Ο Σέμα Βελάσκες, ο οποίος επέστρεψε από την Ιαπωνία, όπου και είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Βενεζουέλας, ενσωμσατώθηκε στην προπόνηση και έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, μαζί με τον Σπυρόπουλο και τον Κατσουράνη. Από την πλευρά του, ο Χαμπίμπ Σο έκανε αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια συμμετείχε σε ένα μέρος του οικογενειακού διπλού.

Δεν φεύγει ο Καπίνο

Πολλοί φαίνεται πως είναι οι μνηστήρες για τον νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Στέφανο Καπίνο καθώς ομάδες από το εξωτερικό εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Από τον Παναθηναϊκό ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως ο 18άχρονος Έλληνας διεθνής δεν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο εκτός και αν φτάσει στα γραφεία στο Μαρούσι μία πρόταση άνω των 4-5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο σύλλογος της Παιανίας δεν θέλει να τον χάσει, ούτε καν να τον παραχωρήσει δανεικό. Ηδη δύο προτάσεις ετοιμάζονται να κατατεθούν στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ,όπως αναφέρουν πληροφορίες, καθώς Γουέστ Χαμ και Πάρμα θα ήθελαν να τον αποκτήσουν δανεικό για έναν χρόνο.

Όμως στον Παναθηναϊκό δεν συζητούν καν αυτό το ενδεχόμενο, καθώς ο Ζεζουάλντο Φερέιρα θέλει να έχει τον Καπίνο στη διάθεσή του. Εξάλλου, εδώ και μέρες το«τριφύλλι» έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον νεαρό τερματοφύλακα για επέκταση του συμβολαίου του ως το 2016 και εκκρεμεί ένα ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών για τις τελικές συζητήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα