Άτακτο θηλυκό η Κέλι Μπρουκ

«Μπορώ να γίνω… βρώμικη στην προσωπική μου ζωή», εξομολογείται η Κέλι Μπρουκ, καθώς ποζάρει στο κρεβάτι μόνο με τα εσώρουχά της για λογαριασμό του περιοδικού FHM.

Η 32χρονη ηθοποιός και μοντέλο, που ετοιμάζεται να υποδυθεί μία μοιραία γυναίκα σε κωμωδία του Keith Lemon, απάντησε και για όσους τη χαρακτηρίζουν «bimbo».

«Τελικά απλά πορεύεσαι με αυτό, έτσι δεν είναι; Απλά συνεχίζω. Αν συνέχεια παλεύεις πράγματα κάνεις τον εαυτό σου δυστυχισμένο. Οπότε, αν κάποιος

πει ‘θα είσαι ένα χαμογελαστό χαριτωμένο χυμώδες κορίτσι’ λες ‘εντάξει, θα είμαι και θα δω πού θα με πάει αυτό’. Μέχρι σήμερα με πήγε σε… όλο τον κόσμο, μπορώ να ξυπνάω χαμογελώντας και να πέφτω για ύπνο χωρίς να σκέφτομαι: ‘θέλω να με πάρουν στα σοβαρά’».

Η 32χρονη είχε κάτι να πει και για το χαρακτηρισμό «χρυσοθήρας» που κάποιοι χρησιμοποίησαν για εκείνη: «Δεν με απασχολεί», είπε. «Πληρώνω μόνη μου τους λογαριασμούς μου, δεν πήρα ποτέ τίποτα από κανέναν. Δεν παντρεύτηκε ποτέ ποδοσφαιριστή. Δεν παντρεύτηκα ποτέ κανέναν για τα λεφτά του», απαντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα