Άστραψε και βρόντηξε ο Άδωνις: Εδώ ο Καμμένος διορίστηκε στα 23 του σε διοικητικό συμβούλιο!

Ένα βήμα παραπέρα προχώρησε την κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις καταγγελίες του ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΛ είναι ανεπάγγελτος και έχει εργαστεί ποτέ.

Ευκαιρία του έδωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας ότι επέλεξε διοικητή νοσοκομείου στην περιοχή του έναν πρώην πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ.

Μόλις τελείωσε η ομιλία του κ. Ουζουνίδη ο Άδωνις άστραψε και βρόντηξε:

«Μιλάτε εσείς που ο αρχηγός σας διορίστηκε σε διοικητικό συμβούλιο όταν ήταν 23 ετών; Αν δεν σας αρέσουν αυτές οι πρακτικές να καταγγείλετε τον κ. Καμμένο και να αποχωρήσετε από το κόμμα του». είπε

Όμως ο κ.Γεωργιάδης δεν έμεινε εκεί αλλά υπερασπίστηκε και την επιλογή του λέγοντας οτι ο συγκεκριμένος διοικητής κάνει πολύ καλά τη δουλειά του και συνέχισε να επιτίθεται στον κ. Ουζουνίδη. «Στην Ελλάδα του 2013 ζητάτε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων; Ντροπή σας!»

Το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει στη δευτερολογία του ο κ. Ουζουνίδης ήταν ότι ο κ Γεωργιάδης είναι πολύ λίγος για να κρίνει τον Πάνο Καμμένο.

The post Άστραψε και βρόντηξε ο Άδωνις: Εδώ ο Καμμένος διορίστηκε στα 23 του σε διοικητικό συμβούλιο! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα