Άρση απαγόρευσης των δημοσκοπήσεων πριν τις εκλογές προανήγγειλε ο Μιχελάκης

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης προανήγγειλε την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης στη Βουλή σύμφωνα με την θα προβλέπεται η άρση της απαγόρευσης των δημοσκοπήσεων που ίσχυε για χρονικό διάστημα 15 ημερών πριν από τις εκλογές.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε ότι εντός των επόμενων ημερών υπουργείο Εσωτερικών

θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για την αλλαγή του τρόπου εκλογής των ευρωβουλευτών καθώς επίσης και άρση της απαγόρευσης δημοσιοποίησης των δημοσκοπήσεων πριν από τις εκλογές.

«Μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ θα επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις και το ίδιο θα ισχύσει και στον δεύτερο γύρο. Όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση, το Διαδίκτυο δεν είχε τη δυναμική που έχει σήμερα. Ο καθένας, παραμονές των εκλογών, υποστήριζε ό,τι ήθελε, με αποτέλεσμα να προκαλεί σύγχυση στην κοινή γνώμη. Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο υπουργός Εσωτερικών τάχθηκε ξανά κατά μιας ενδεχόμενης στήριξης της ΝΔ στον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής: «Θα περιμένω τι θα αποφασίσει το κόμμα. Θεωρώ ότι η επιλογή Σγουρού είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν έχει πετύχει στο έργο του. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης».

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Άρση απαγόρευσης των δημοσκοπήσεων πριν τις εκλογές προανήγγειλε ο Μιχελάκης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα