Απολογία Καραμπέρη: Τι λέει για την Πάολα-Πόσα έχασε ο γιος του σε ένα βράδυ στο στοίχημα

Με 100-150 χιλιάδες ευρώ για ώρα ανάγκης και με αστυνομικό για προσωπικό οδηγό κυκλοφορούσε ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος τοκογλυφίας της Θεσσαλονίκης, Μάρκος Καραμπέρης. Όπως είπε σήμερα στην απολογία του, διατηρούσε σε θυρίδες 100-150 χιλιάδες ευρώ για ώρα ανάγκης! Σε ερώτηση του προέδρου, ποιος άνθρωπος έχει τόσα λεφτά σε θυρίδες για «ώρα ανάγκης», εκείνος απάντησε: «Εγώ, για να παίζω στοίχημα όταν έχω πληροφορίες».

Ο άνθρωπος που δηλώνει εξαρτημένος από τον τζόγο και ανακοίνωσε

χτες στην απολογία του πως όταν βγει από τη φυλακή θα ανοίξει κέντρο απεξάρτησης, αποκάλυψε ότι παίζοντας μαζί με το γιο του στοίχημα στο διαδίκτυο, ο «μικρός» έχασε 50 χιλιάδες ευρώ σε ένα βράδυ!

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τα φερόμενα ως θύματά του και ότι ο ίδιος σε κάποιες περιπτώσεις έχει πέσει θύμα τοκογλυφίας.

Εντύπωση προκαλούν και όσα είπε για την γνωστή Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια, την Πάολα και τον πρώην σύζυγό της. Είπε πως εκείνος είχε διαγνώσει το ταλέντο της τραγουδίστριας εδώ και χρόνια: «Τότε η Πάολα δεν ήταν τόσο μεγάλο όνομα όπως τώρα που την παίρνεις για μία σεζόν και και βγάζει τα λεφτά που θα πάρει ένας υπάλληλος σε 5 χρόνια. Διέβλεπα το μέλλον και ότι θα την χρειαστεί ο αδερφός μου στα νυχτερινά μαγαζιά που είχε. Όταν έφτασαν στα χέρια μου επιταγές του συζύγου της Πάολα, επειδή τον γνώριζα προσωπικά του είπα “Τι είναι αυτά;”, Μάρκο μου λέει δεν χρωστάω τίποτα. Τότε εγώ τις έσκισα επί τόπου».

Πηγή: seleo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα