«Αποκεφαλισμός» αξιωματικού για χάρη του Κιάμου!

Του Γιάννη Ντάσκα

Με την κατηγορία ότι δεν έδιωξε 2000 άτομα, που είχαν πάει σε παράνομο νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσουν με τον Πάνο Κιάμο, απομακρύνθηκε από τη θέση της η διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας της Χαλκιδικής και μάλιστα, διεξάγεται εναντίον της ένορκη διοικητική εξέταση.

Την πρωτοφανή, στα αστυνομικά χρονικά, απόφαση εναντίον της αξιωματικού, πήρε ο τοπικός αστυνομικός διοικητής της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η ενέργεια έγινε για δύο λόγους: Ο πρώτος ήταν για να περάσει το μήνυμα της μηδενικής ανοχής απέναντι σε γνωστές και συνηθισμένες σε αυτό

το είδος παρανομίες που πολλές φορές σημαίνουν έμμεσο ή άμεσο χρηματισμό της κρατικής μηχανής και ο δεύτερος για να περάσει το μήνυμα πως η Κασσάνδρεια Χαλκιδικής, που είναι μια περιοχή όπου ο «νόμος» είναι η αυθαιρεσία και η παρανομία, παύει πια να είναι στο απυρόβλητο και στην προστασία.

Νομικοί κύκλοι όμως, έλεγαν ότι θα έπρεπε να συλληφθεί ο τραγουδιστής, εν προκειμένω ο Κιάμος, και το συνεργείο του για συνέργεια στην παράνομη λειτουργία του κέντρου. Και αυτό γιατί μέχρι τώρα οι τραγουδιστές αυτού του είδους, εισπράττουν τεράστιες αμοιβές χωρίς να ενδιαφέρονται, όπως οφείλουν, για το αν η πηγή από την οποία θα εισπράξουν τα χρήματα είναι νόμιμη.

Κατά τις πληροφορίες από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, θα δοθεί εντολή στο εξής να συλλαμβάνονται όλοι οι παράγοντες τέτοιων παρανομιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα