Αποκαλυπτικά τα σέξι κορίτσια του Harry… (ΦΩΤΟ)

Πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωήρου νεαρού πρίγκιπα, αλλά μία κατάφερε να κλέψει την καρδιά του. Μέσα από μία δεκαετία έρωτα και πάθους, απιστίας και προδοσίας, ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να έχει κατασταλάξει και να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο μία συγγραφέας τον φέρνει σε δύσκολη θέση αναπολώντας τα χρόνια που ο άτακτος πρίγκιπας αναστάτωνε γυναικείες καρδιές και κρεβάτια.

H σύντροφός του τον τελευταίο χρόνο είναι το μοντέλο και σοσιαλιτέ Cressida Bonas και αποτελεί ακριβώς το… πρότυπο του Harry. Ψηλή, ξανθιά, με ωραία πόδια και καλές διασυνδέσεις. Οι φίλοι του λένε ότι γοητεύτηκε από εκείνη από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας τους. «Είναι πολύ σταθερή, η πιο ταιριαστή για μελλοντική νύφη ενός πρίγκιπα», ανέφερε ένας φίλος τους. «Μορφωτικά το επίπεδο της είναι καλύτερο. Στοιχηματίζω ότι αυτή θα είναι η εκλεκτή όταν ο Harry αποφασίσει για τη νύφη του». Λέγεται μάλιστα ότι η θεία του Harry, Sara Ferguson, δούκισσα του Γιορκ, ενθαρρύνει τον ανιψιό της να κάνει την πρόταση γάμου. Αλλά άλλη πηγή κοντά στον πρίγκιπα, τονίζει ότι δεν υπάρχει βιασύνη. «Ξέρω ότι μίλησαν για γάμο ενώ έκαναν διακοπές στην Ελβετία. Πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωήτου νεαρού πρίγκιπα, αλλά μία κατάφερε να κλέψει την καρδιά του. Μέσα από μία δεκαετία έρωτα και πάθους, απιστίας και προδοσίας, ο πρίγκιπας Harry φαίνεται να έχει κατασταλάξει και να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο μία συγγραφέας τον φέρνει σε δύσκολη θέση αναπολώντας τα χρόνια που ο άτακτος πρίγκιπας αναστάτωνε γυναικείες καρδιές και κρεβάτια.

Cressida Bonas

Η Fergie τον ενθάρρυνε να κάνει την πρόταση αλλά δεν θα βιαζόταν τόσο. Έχει δει πόσο ευτυχισμένος είναι ο αδερφός του με τον γάμο του και πιστεύω ότι θέλει κι αυτός το ίδιο. Άκουσα ότι η μητέρα της Cressida είπε στην πριγκίπισσα Eugenie ότι πολύ θα ήθελε να τους δει μαζί, αλλά και η Cressida δεν έχει σκοπό να βιαστεί», επισήμανε η πηγή και το σχόλιο αυτό συγχρονίστηκε απόλυτα με τη φήμη ότι η Cressida μόλις την προηγούμενη εβδομάδα είπε σε φίλους ότι δεν βλέπει το μέλλον της κοντά στον εγγονό της βασίλισσας. Ο ίδιος ο Harry πέρυσι σε συνέντευξή του είχε πει: «Όπως κάθε κοπέλα θα σας έλεγε, είναι κάπως ‘Ω Θεέ μου είναι πρίγκιπας! Όχι σας ευχαριστώ!’».

Caroline Flack

Όμως, αποδείχθηκε ότι η Laura δεν ήταν και τόσο ξετρελαμένη με τον νεαρό πρίγκιπα όσο ήταν εκείνος μαζί της. Τα γράμματα που της έστειλε γεμάτα λόγια αγάπης δεν έτυχαν της προσδοκώμενης ανταπόκρισης εκ μέρους της, που του απαντούσε με χιουμοριστικά σχόλια. Η καρδιά του νεαρού Harry ράγισε, λένε οι φίλοι του. «Πιστεύω ότι ο Harry εκείνη την εποχή έμαθε τη βότκα προκειμένου να ξεχάσει τον καημό του. Η Laura δεν ενδιαφερόταν για τίτλους και προοπτικές, απλώς για έρωτα! Ο πατέρας της ήταν πολυεκατομμυριούχος χρηματιστής οπότε δεν την ενδιέφεραν ούτε τα χρήματα. Δυστυχώς, όπως εγώ έγινα μάρτυρας, δεν τον ερωτεύτηκε» αποκαλύπτει φίλος του Harry.

Florence Brudenell-Bruce

Η Margaret, η σχέση της οποίας με τον πρίγκιπα επιβεβαιώθηκε από μέλος της βασιλικής οικογένειας – προσθέτει: «Δεν ήθελα να με δει με τον Harry κάποιος που με γνώριζε και κυρίως κάποιος που θα το έλεγε στον φίλο μου. Οπότε βρεθήκαμε στην παμπ, εγώ πήρα ένα κρασί από μηλίτη κι εκείνος μία μπύρα. Ήταν γλύκας αν και πιστεύω ότι δεν ήξερε πώς να φερθεί με κάποιον από άλλη κοινωνική τάξη. Επίσης αισθανόμουν πολύ ένοχη γιατί ήξερα ότι ο φίλος μου θα νευρίαζε πολύ αν το μάθαινε! Μιλήσαμε για περισσότερο από μία ώρα. Με ρώτησε για τη δουλειά μου, για τα χόμπι μου κι όταν του είπα ότι πρέπει να φύγω για να προλάβω το λεωφορείο μου ζήτησε το κινητό μου. Δεν μου έδωσε το δικό του αλλά μου ζήτησε να μην πω σε κανέναν δημοσιογράφο για εκείνον, κάτι που με πρόσβαλε και σαν αστείο του είπα ‘OK, αρκεί να μην μιλήσεις σ’ αυτούς για εμένα’ κι άρχισε να γελάει. Μου τηλεφώνησε την επόμενη μέρα και μου είπε ότι πέρασε όμορφα και πως θα ήθελε να με ξαναδεί. Βρεθήκαμε άλλες δυο φορές. Τη δεύτερη μου κράτησε το χέρι, με φίλησε και μου είπε ότι άρχισε να με ερωτεύεται. Αισθάνθηκα απαίσια, μου άρεσε πολύ αλλά ήξερα ότι δεν θα έβγαινε πουθενά και ότι διακινδύνευα να χάσω το αγόρι που ήμουν μαζί του περίπου δύο χρόνια. Ο Harry μου τηλεφώνησε αρκετές φορές μετά αλλά του είπα ότι δεν μπορούσα να τον ξαναδώ. Με παρακαλούσε αλλά ήξερα ότι είναι λάθος. Δεν θα μπορούσα να γίνω μέρος του κόσμου του. Έκλαιγα ώρες μετά το τελευταίο τηλεφώνημα αλλά δεν με ξαναπήρε. Παντρεύτηκα τον φίλο μου και είμαστε ευτυχισμένοι με δύο παιδάκια. Ακόμη σκέφτομαι τον Harry. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, πραγματικός τζέντλεμαν. Ήταν το μυστικό μου για πολλά χρόνια όπως κι εκείνου. Διαβάζω για τις κοπέλες του κι ελπ΄ζω να είναι ευτυχισμένος αλλά καμία δεν μου μοιάζει με την κοπέλα που έχει πραγματικά ανάγκη» ολοκληρώνει τη διήγησή της η κοπέλα.

Natalie Pinkham

Ο Harry αναζήτησε παρηγοριά στην αγκαλιά της παρουσιάστριας Natalie Pinkham, φίλης της ξαδέρφης του Zara Phillips, και της βοηθού διεύθυνσης κλαμπ πόλο Jo Davies. Αυτή που του έκλεψε την καρδιά όμως ήταν η φοιτήτρια Νομικής Chelsy Davy. Κι όμως το ρομάντσο τους άρχισε το 2004 όταν ο Harry επισκέφθηκε τη Ζιμπάμπουε όπου ζούσε η οικογένειά της. Ο έρωτάς τους θεωρήθηκε ως το καλύτερο γεγονός της δεκαετίας. Σε επιστολή σε φίλο του από το σχολείο, ο Harry έγραφε ότι η Chelsy ήταν «ο έρωτας της ζωής του, απίστευτος».

Chelsy Davies

Μάλιστα ο Harry την αποκαλούσε «γυναικούλα μου» κι εκείνη «αντρούλη μου». Η Chelsy είχε γίνει μέλος της οικογένειας του πρίγκιπα καθώς τον συνόδευε παντού. Όμως η απ΄σοταση όπως και οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς τους επέφεραν το τίμημα γι’ άλλη μια φορά. Ο Harry εντυπωσιάστηκε από την παρουσιάστρια Caroline Flack και ήταν εκπρόσωπος των ανακτόρων που έπεισε τον πρίγκιπα ότι αυτή η σχέση θα πλήγωνε την Chelsy και δεν θα του έκανε καθόλου καλό. Επανασυνδέθηκαν το 2010 για να χωρίσουν αργότερα οριστικά μέσα στον χρόνο με την Chelsy να διατυμπανίζει πως «η βασιλική ζωή δεν κάνει για εμένα». Ωστόσο, ήταν η συνοδός του στον γάμο του William με την Kate Middleton τον Απρίλιο του 2011.

πηγή: dailymail.com

Keywords
Τυχαία Θέματα