Απίστευτο: Έμεινε από μπαταρία το αμάξι του Στουρνάρα έξω από το Μαξίμου! (φωτό)

Ένα… αναπάντεχο περιστατικό συνέβη πριν λίγο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως αποτυπώνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του «Π».

Το αυτοκίνητο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα… έμεινε από μπαταρία (!) ενώ ο ίδιος ήταν μέσα σε σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό. Με αποτέλεσμα οι άνδρες ασφαλείας του υπουργού να κάνουν χρέη… συνεργείου αυτοκινήτων, επιχειρώντας να αναστήσουν τη νεκρή μπαταρία με καλώδια από το συνοδευτικό όχημα.

Σε μια… προφητική του συνέντευξη, τον Ιούνιο του 2012, στη Ρουμανία, ο Γιάννης Στουρνάρας

είχε δηλώσει: «Η κρίση έχει επηρεάσει όλους μας. Και εγώ πληρώνω υψηλότερους φόρους, έχω υποστεί μείωση μισθού, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν περισσότερο. Κόψαμε τα έξοδα, άλλαξα αυτοκίνητο. Οδηγούσα ένα Audi, τώρα πηγάινω με Golf. Ελπίζω να μην χρειαστώ να πάρω… άλογο την επόμενη φορά!»

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο έξω από το Μαξίμου. Η πρώτη ήταν τον Μάιο του 2012, όταν είχε υποστεί την ίδια βλάβη το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του μόλις ορκισθέντος προσωρινού Πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου!

The post Απίστευτο: Έμεινε από μπαταρία το αμάξι του Στουρνάρα έξω από το Μαξίμου! (φωτό) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα