Απανωτές συλλήψεις για κατοχή κάνναβης στη Κορινθία

Συνελήφθη, το Σάββατο (12-1-2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 59χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων.

Συνελήφθη, το Σάββατο (12-1-2013) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που

έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, το Σάββατο (12-1-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας (1) 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Κατά την σύλληψη του προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς.

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (12-1-2013) το απόγευμα, στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Σταδίου Βραχατίου, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 25 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο ποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους -3,3- γραμμαρίων και μία κροτίδα. Επιπλέον, στην κατοχή του 27χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία μεταλλική λάμα.

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (12-1-2013) το μεσημέρι, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 28 και 39 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, μαζί με ακόμα ένα άτομο το οποίο αναζητείται, αφαίρεσαν από εργοστάσιο δυο κιβώτια με είδη διατροφής. Τα κιβώτια αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Κορινθίας

Συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) άτομα και προσήχθησαν τριάντα τέσσερα (34),ενώ έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από την (10-1-2013), έως την (11-1-2013) πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου και του Ξυλοκάστρου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν είκοσι οκτώ (128) άτομα και εκατόν σαράντα εννέα (149) οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά τριάντα τέσσερα (34) άτομα και συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

Οκτώ (8) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά.

Τρεις (3) ημεδαποί, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης και δύο δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί Ναρκωτικών, ενώ βεβαιώθηκαν είκοσι τρεις (23) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας.

Πηγή: Sfedona.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα