Αντώνης Σαμαράς: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας γεμίζουν με περηφάνια»

Την διακλαδική άσκηση «Πυρπολητής» στα ανοιχτά της Ύδρας, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από την φρεγάτα «Σαλαμίς», στην οποία επέβαινε επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο Αντώνης Σαμαράς διαπίστωσε από κοντά το υψηλό επίπεδο της επιχειρησιακής ικανότητας και ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και το άρτιο της εκπαίδευσης των στελεχών της.

«Αυτή η δύσκολη απαιτητική διακλαδική

άσκηση -επιτυχημένη άσκηση- δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς μετά το πέρας της άσκησης. «Και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος, μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια» κατέληξε.

Το σενάριο της διακλαδικής άσκησης «Πυρπολητής» περιελάμβανε ανακατάληψη νήσου. Συμμετείχαν μονάδες του Στόλου, της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και Ειδικές Δυνάμεις.


Την άσκηση παρακολούθησαν, επίσης, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.

The post Αντώνης Σαμαράς: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας γεμίζουν με περηφάνια» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα